ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ανανεώσεις: Τα νέα δεδομένα για Ματίγια, Γκάνεα και η περίπτωση του Γκάμα

O Άρης για μια ακόμη φορά, παράλληλα με το αγωνιστικό έχει το βλέμμα και την προσοχή του, προς το CAS, το οποίο έχει άμεση σχέση με την δυνατότητα μεταγραφών. Μετά την απόφαση για την υπόθεση Λάσκοφ και την επιστροφή των έξι βαθμών στον Άρη, αύριο τελειώνει και η νέα διορία που έχει δώσει το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο, για το απαγορευτικό των μεταγραφών στην περιβόητη υπόθεση Ντουρμισάι…

Η κιτρινόμαυρη ομάδα δεν γνωρίζει εάν θα μπορεί να κάνει ή όχι μεταγραφές, το θέμα των ανανεώσεων είναι πάντα στο “τραπέζι”, την στιγμή που προκύπτουν κάποια νέα δεδομένα.

Πέρα από το ξεκάθαρο “θέλω” του Άρη να ανανεώσει με τον Σούντγκρεν (κι ενώ με τον Μπερτόγλιο υπάρχει απόσταση…), υπάρχουν τρεις περιπτώσεις, αυτές των Ματίγια, Γκάνεα και Γκάμα.

Για τους δυο πρώτους, η αγωνιστική τους παρουσία στα τελευταία παιχνίδια και η γενικότερη εικόνα τους, έχει αλλάξει σημαντικά τα δεδομένα. Ο Ματίγια μέσα στο 2022 έχει ενεργό συμμετοχή, ενώ ο Γκάνεα αν και βρέθηκε στις δυο τελευταίες μεταγραφικές περιόδους πολύ κοντά στην έξοδο, έχει μια θετική παρουσία στο γήπεδο, η οποία θα μετρήσει σίγουρα στις όποιες τελικές αποφάσεις.

Βέβαια στην περίπτωση του Γκάνεα, ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και ο Λούμορ, ενώ εφόσον ο Άρης κάνει κανονικά μεταγραφές, θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα ο Πίρσμαν.

Τέλος, ειδική είναι η περίπτωση του Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος είναι ο φυσικός ηγέτης των κιτρινόμαυρων και σίγουρα θα απασχολήσει ξεχωριστά τους ανθρώπους του Άρη, κάνοντας τις συζητήσεις, αφού ζυγίζουν όλα τα δεδομένα.

To Top