Μήνυμα Σαλάχ για Ουάρντα: «Οι γυναίκες πρέπει να λαμβάνουν σεβασμό»

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ σκόραρε για την εθνική Αιγύπτου και τις στιγμές που βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο, θέλησε να περάσει μηνύματα για τα δικαιώματα των γυναικών, τονίζοντας παράλληλα πως όσοι κάνουν λάθη, μπορούν με σωστό τρόπο να διορθωθούν…

Ο σούπερ σταρ της Λίβερπουλ, βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα στη νίκη (2-0) επί του Κονγκό, με την Αίγυπτο να περνάει στους «16» του Κόπα Άφρικα.

Ο «Φαραώ» παραμένει ηγέτης της εθνικής ομάδας της πατρίδας του, όμως, τη στιγμή που βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο, θέλησε να περάσει συγκεκριμένα μηνύματα προς τον κόσμο, έπειτα και από τον αποκλεισμό του Ουάρντα για πειθαρχικό παράπτωμα έπειτα από ροζ σκάνδαλο…

«Πρέπει να πιστεύουμε στις δεύτερες ευκαιρίες. Πρέπει να καθοδηγήσουμε και να συνεχίσουμε την εκπαίδευση. Η σιωπή δεν είναι απάντηση.

Οι γυναίκες πρέπει να λαμβάνουν σεβασμό. Το “όχι”, σημαίνει “όχι”. Αυτά τα πράγματα πρέπει να παραμένουν ιερά. Επίσης πιστεύω ότι όλοι όσοι κάνουν λάθη μπορούν να τα διορθώσουν και να βελτιωθούν κι όχι να τους στέλνουμε… στη γκιλοτίνα, όπως πολλοί πιστεύουν ότι είναι ο πιο εύκολος τρόπος».

To Top