ΜΠΑΣΚΕΤ

Μήνυμα του Μάνου Λάσκαρη μέσα από το Aris Basketball Camp: “Οικογένειά μας ο Άρης, προσπαθούμε να προσφέρουμε ότι μπορούμε” (photos)

Η οικογένεια Λάσκαρη είναι δίπλα και στην προσπάθεια των ακαδημιών μπάσκετ του Άρη και προς αυτή την κατεύθυνση ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΚΑΕ και αδελφός του ιδιοκτήτη, Μάνος Λάσκαρης βρέθηκε στο Aris Basketball Camp και μίλησε στους μικρούς αθλητές.

Στη διάρκεια της χθεσινής μέρας το πρόγραμμα περιείχε Basic & Advanced Skills και ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό. Μέσα στις περίπου 4,5 ώρες τα παιδιά είχαν την δυνατότητα να δουλέψουν σε Advanced Skills, να διαγωνιστούν σε παιχνίδια ενώ στο κλείσιμο της ημέρας τους περίμενε και μια ομιλία-έκπληξη.

Στον Μάνο Λάσκαρη και την οικογένειά του δεν αρέσουν τα λόγια, αλλά προτιμούν τις πράξεις για το καλό της ομάδας. Το ενδιαφέρον τους και για τα τμήματα υποδομής (που πλέον είναι υπό την αιγίδα της ΚΑΕ Άρης) καθώς και για όλες τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα από αυτήν είναι ουσιαστικό και έμπρακτο.

Έτσι ο διευθυντής της ακαδημίας, Αχιλλέας Παπαδημητρίου και ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Χασόπουλος παρουσίασαν στα παιδιά την έκπληξη της ημέρας. Ο Μάνος Λάσκαρης είχε απέναντι του ένα πολυπληθές σύνολο αθλητών τόσο από την ακαδημία του Άρη όσο και από άλλες ομάδες που έλαβαν μέρος στο καμπ και οι οποίοι ήθελαν να ακούσουν τον ίδιο να μιλάει και να συζητήσουν μαζί του.

Αφού ενδιαφέρθηκε να μάθει αν περνούν καλά και αν διασκεδάζουν την παρουσία τους στο καμπ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σχέση που έχει ο ίδιος με το μπάσκετ και την δική του ενασχόληση με το μπάσκετ από πολύ μικρή ηλικία και την αγάπη του για το άθλημα. Προέτρεψε μάλιστα τα παιδιά να χρησιμοποιούν το μπάσκετ και ως ένα πολύ καλό… δυναμωτικό για να εκτονωθούν από το πολύ βαρύ πρόγραμμα. Όπως χαρακτηριστικά είπε “όταν δεν αισθάνεστε καλά μην το σκέφτεστε πολύ! Πάρτε μια μπάλα και πάτε στο γήπεδο. Θα τα ξεχάσετε όλα! Το ίδιο έκανα και εγώ όταν ήμουν μικρός και πάντα τα αποτελέσματα ήταν ευεργετικά για εμένα”.

Οι μικροί αθλητές τον ρώτησαν σε ποια ομάδα έπαιζε όταν ήταν μικρός, κάποια παιδιά θέλησαν να μάθουν τι είναι για τον ίδιο και την οικογένειά του ο Άρης, πως αποφάσισαν να ασχοληθούν με την ομάδα, αν ασχολείται με τους παίκτες που έρχονται ή είναι να έρθουν στην ομάδα ακόμα και για το αν θα έρθουν και άλλοι παίκτες. Οι ερωτήσεις για άλλη μια μέρα ήταν ασταμάτητες και το ενδιαφέρον έντονο από τα παιδιά.

Ο κ. Λάσκαρης αρχικά είπε ότι το μπάσκετ για εκείνον και την οικογένειά του πάντοτε ήταν ένα ευχάριστο μίτινγκ. Το αγαπάνε και το παρακολουθούν από μικρά παιδιά. Ο ίδιος ήταν στην ακαδημία της Ασπίδα Ξάνθης αφού η καταγωγή του είναι από την Ξάνθη. Ο Άρης είναι για αυτούς μια οικογένεια στην οποία προσπαθούν να προσφέρουν ότι καλύτερο μπορούν. Η ενασχόληση ήταν τυχαία κατά κάποιο τρόπο μιας και η αγάπη τους για το μπάσκετ ήταν αυτή που τους έκανε να σκεφτούν να έχουν με κάποιο τρόπο ενεργό συμμετοχή και κάπως έτσι μια μέρα βρέθηκαν να έχουν τα ηνία της μεγάλης οικογένειας του Άρη. Ο ίδιος και ο αδερφός του ασχολούνται σε καθημερινή βάση με τα θέματα της ομάδα ενώ συνεργάστηκαν άψογα και με τον προπονητή ωστέ να γίνουν οι καλύτερες επιλογές για την ομάδα. Έκλεισε λέγοντας ότι “όταν έχεις μια καλή συνταγή δεν υπάρχει λόγος να την χαλάσεις”.

 

aris_basketball_camp_akadimies_15 aris_basketball_camp_akadimies_14 aris_basketball_camp_akadimies_13 aris_basketball_camp_akadimies_12 aris_basketball_camp_akadimies_11 aris_basketball_camp_akadimies_laskaris_10 aris_basketball_camp_akadimies_laskaris_9 aris_basketball_camp_akadimies_laskaris_8 aris_basketball_camp_akadimies_laskaris_7 aris_basketball_camp_akadimies_laskaris_6 aris_basketball_camp_akadimies_laskaris_5 aris_basketball_camp_akadimies_laskaris_4 aris_basketball_camp_akadimies_laskaris_3aris_basketball_camp_akadimies_laskaris_1 aris_basketball_camp_akadimies_1

To Top