Μήνυμα Τσέζαρεκ στον κόσμο: «Περνούσα καλά στον Άρη – Γιατί έφυγα…»

Ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ θα μπορούσε να είναι ένα από τα πρόσωπα του αγώνα της Κυριακής ανάμεσα στον Άρη και τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Κροάτης επιθετικός με θητεία και στις δυο ομάδες μίλησε από το Ισραήλ, όντας παίκτης σήμερα της Μακάμπι Χάιφα, για το παιχνίδι, για το ελληνικό πρωτάθλημα και τους λόγους που έφυγε από τον Άρη. Παράλληλα, έστειλε μήνυμα στον κόσμο των κίτρινων.

1,90 πληρώνει ο «άσος» του Άρη κόντρα στον Αστέρα. Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»

Για το πως περνάει στο Ισραήλ όπου συνεχίζει την καριέρα του: «Η ζωή στο Τελ -Αβίβ είναι ωραία. Είναι καλό που στην ομάδα υπάρχουν τέσσερις συμπατριώτες μου και έτσι η προσαρμογή ήταν εύκολη. Αυτή τη περίοδο έχει τριάντα βαθμούς στο Ισραήλ». 

Για την ομάδα του: «Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη δεύτερη θέση νομίζω ότι θα την κρατήσουμε μέχρι και το τέλος καθώς θέλουμε να διεκδικήσουμε το κύπελλο». 

Για το αν παρακολουθεί το ελληνικό πρωτάθλημα και αν του έχει δημιουργήσει κάτι εντύπωση: «Σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο το παρακολουθώ. Μου έχει κάνει αρνητική εντύπωση το ότι δύο μεγάλες ομάδες ο Παναθηναϊκός και ΑΕΚ βρίσκονται σε τόσο άσχημη οικονομική κατάσταση. Δεν μπορώ να πιστέψω πως αυτές οι δύο μεγάλες έφθασαν εδώ». 

Για τις αιτίες που τον έκαναν να αποχωρήσει από τον Άρη: «Τα οικονομικά προβλήματα ήταν αυτά που με έκαναν να φύγω. Αν κάποιος παίκτης δεν είναι ευχαριστημένος είναι καλύτερο να το πει. Είναι πιο τίμιο. Περνούσα καλά στον Άρη. Είχα καλή σχέση με τον κόσμο, τη διοίκηση. Δεν έχω από κανέναν παράπονο. Εγώ όμως είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και έπρεπε να σκεφτώ την οικογένεια μου. Γι’ αυτό και το επαναλαμβάνω ότι δεν είχα πρόβλημα με κανέναν στον Άρη. Μιλάω ακόμα με όλα τα παιδιά. Επίσης είμαι πολύ χαρούμενος με την πορεία που κάνουν τα παιδιά στον Άρη σε αυτό το δεύτερο γύρο. Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνουν να μπουν στα πλέι οφ. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουν, αλλά το προσπαθούν. Μιλάω με τον Λαζαρίδη, τον Καζναφέρη, τον Βελλίδη και μαθαίνω νέα τους. Είναι πολύ χαρούμενοι για την πορεία τους στο δεύτερο γύρο».

Για τον Κυριακάτικο αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης: «Είναι ένα παιχνίδι που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον επειδή και οι δύο ομάδες έχουν ελπίδες για τα πλέι-οφ και θα θέλουν να το κερδίσουν. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να παλεύει για τη νίκη και να κερδίζει για τον κόσμο του. Από την άλλη και ο Αστέρας Τρίπολης κάνει πολύ καλές εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια».

Σε ερώτηση γιατί ο Τσιώλης έχει πιο πετυχημένη πορεία στον Αστέρα, ενώ πριν από λίγο καιρό έφυγε από τον Άρη εξαιτίας των κακών αποτελεσμάτων είπε: «Μερικά πράγματα δεν μπορείς να τα εξηγήσεις. Ο Σάκης Τσιώλης ήταν στον Άρη δεν ξεκίνησε καλά η ομάδα, πήγε στον Αστέρα και πήρε κάποια αποτελέσματα. Δεν μπορείς να πεις ότι ο Τσιώλης δεν ήταν καλός προπονητής στον Άρη και έγινε στον Αστέρα. Ότι ήξερε στον Άρη το ξέρει και στον Αστέρα. Ή είσαι καλός προπονητής ή δεν είσαι. Στον Άρη ήμασταν και άτυχοι στο ξεκίνημα». 

Για το αν επηρέασαν τα οικονομικά προβλήματα την ομάδα του Άρη αλλά και τον ίδιο προσωπικά στο ξεκίνημα: «Όλα επηρέασαν. Η οικονομική κατάσταση, το γεγονός ότι εμείς οι παίκτες δεν ήμασταν καλοί, αλλά και η ατυχία στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων». 

Για αν του λείπει η Ελλάδα και εάν θα επιστρέψει κάποια στιγμή: «Μου λείπει η Ελλάδα. Πέρασα οκτώ υπέροχα χρόνια και είναι η δεύτερη μου χώρα. Κάποια στιγμή θέλω να επιστρέψω».

Τέλος έστειλε ένα μήνυμα στον κόσμο του Άρη: «Ο κόσμος του Άρη πρέπει να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα και στα εύκολα και στα δύσκολα. Να είναι δίπλα της. Εγώ έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Έχω κρατήσει όλα τα καλά πράγματα. Η ατμόσφαιρα στο Βικελίδης είναι κάτι που δεν ξεχάσω ποτέ. Μου έχει μείνει βαθιά χαραγμένη μέσα μου».

To Top