Ριζόπουλος: «Δεν σταματάμε εδώ…»

Η βελτιωμένη αγωνιστική κατάσταση του Άρη, αλλά και η πολύ καλή ψυχολογία των παικτών, ήταν τα στοιχεία που έφεραν την επικράτηση επί του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Δημήτρη Ριζόπουλο. Ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ τόνισε πάντως στο PRESSARIS ότι η προσπάθεια «δεν σταματά εδώ», μετά την είσοδο στην εξάδα.

1,90 πληρώνει ο «άσος» του Άρη κόντρα στον Αστέρα. Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Η μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ διατήρησε ανοιχτό το δρόμο για την ευρωπαϊκή έξοδο, με τον ακραίο του Άρη να δηλώνει σχετικά: «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, με την οποία μπήκαμε στην εξάδα και πλέον περιμένουμε να μάθουμε τον επόμενό μας αντίπαλο, καθώς η ομάδα δεν σταματά εδώ. Δεν υπάρχει άγχος, είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Η χρονιά μπορεί να μην ολοκληρώθηκε ακόμα για τον Άρη, ωστόσο ο αρχηγός των «κίτρινων» έκανε μία μίνι ανασκόπηση της αγωνιστικής σεζόν, μιλώντας για δύο διαφορετικές ομάδες: «Αυτή τη στιγμή ουσιαστικά είμαστε μία άλλη ομάδα σε σχέση με το πώς ξεκινήσαμε. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα από την αρχή της χρονιάς στην απόδοση και στα αποτελέσματα, αλλά θεωρώ πως πλέον, έχουμε βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό, ειδικά στον ψυχολογικό τομέα. Φυσικά, αυτό είναι προϊόν συστηματικής δουλειάς, κάτι που φάνηκε και από τα αποτελέσματα στο δεύτερο γύρο».

To Top