Μήνυση και αγωγή σε Κωνσταντινίδη ετοιμάζει ο Ηλιάδης!

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και αγωγή σε βάρος του Γιάννη Κωνσταντινίδη ετοιμάζει ο Δημήτρης Ηλιάδης, μετά τους ισχυρισμούς του υποψήφιου επενδυτή στον ΣΚΑΪ!

Λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι του τέλους για την διοίκηση Ηλιάδη, υπό το βάρος των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων και κάτω από τη σκιά των όσων ειπώθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης, ο απερχόμενος πρόεδρος της ΠΑΕ ετοιμάζεται να “απαντήσει” στις κατηγορίες που ακούστηκαν για τον ίδιο.

Ο Δραμινός επιχειρηματίας, αφού τόνισε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα ότι δέχθηκε απειλές από πρώην παράγοντες του Άρη (!) για να μην αναλάβει (δεν μπήκε στον κόπο να μιλήσει με ονόματα), κατήγγειλε ότι ο Δημήτρης Ηλιάδης του ζήτησε 500.000 ευρώ, τα οποία θα έμπαιναν σε τραπεζικό λογαριασμό του νυν προέδρου της ΠΑΕ στο εξωτερικό, ώστε να προχωρήσει η πώληση του 51%, με την προϋπόθεση να παραμείνει αυτός για 5 χρόνια στο τιμόνι του συλλόγου! Μάλιστα, υποστήριξε ότι υπήρξε και τρίτο πρόσωπο μπροστά στην συγκεκριμένη συνομιλία (όχι ο Θανάσης Αθανασιάδης).

Γι αυτούς τους ισχυρισμούς, ο Ηλιάδης ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση και αγωγή σε βάρος του Κωνσταντινίδη, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να βγει και σχετική ανακοίνωση.

Την ίδια ώρα, ο Άρης είναι σε ελεύθερη πτώση!

To Top