Ώρα 2 τα ξημερώματα! Κωνσταντινίδης: “ΘΑ μπω είτε με άρθρο 99, είτε με τον Άρη στη Γ΄ εθνική! Ο Ηλιάδης μου ζήτησε 500.000 ευρώ σε προσωπικό του λογαριασμό”!

Τραγελαφικές καταστάσεις ζει ο κόσμος του Άρης τις τελευταίες μέρες και όπως φαίνεται το αποκορύφωμα δεν ήρθε ακόμη! Στις 2 τα ξημερώματα ο υποψήφιος επενδυτής της ΠΑΕ Άρης Γιάννης Κωνσταντινίδης, επέλεξε να εμφανιστεί στον ΣΚΑΪ, αφήνοντας πολλά ερωτηματικά, σε ότι αφορά την εμπλοκή του στον σύλλογο!

Για την ταμπακιέρα, δηλαδή την συμμετοχή του στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και το αν βάλει χρήματα άμεσα, “ζεστό χρήμα” που ζητάει απεγνωσμένα ο σύλλογος, τόνισε ουσιαστικά δεν σκοπεύει να μπει τώρα στην ΠΑΕ Άρης και έθεσε δυο προϋποθέσεις για να επενδύσει. Ποιες είναι αυτές;

1. Είτε να έχει μπει ο Άρης στο άρθρο 99 (αυτό μπορεί να τραβήξει χρονικά αρκετούς μήνες)! Χωρίς πάντως ο ίδιος να είναι διατεθειμένος να βάλει άμεσα χρήματα, αλλά απλά ΘΑ περιμένει.

2. Είτε να υποβιβαστεί στη Γ’ εθνική, ώστε να είναι απαλλαγμένος από τα χρέη του παρελθόντος και μετά ΘΑ ασχοληθεί! Απίστευτα πράγματα.

Ο Δραμινός επιχειρηματίας, αφού τόνισε ότι δέχθηκε απειλές από πρώην παράγοντες του Άρη (!) για να μην αναλάβει (δεν μπήκε στον κόπο να μιλήσει με ονόματα), κατήγγειλε ότι ο Δημήτρης Ηλιάδης του ζήτησε 500.000 ευρώ, τα οποία θα έμπαιναν σε τραπεζικό λογαριασμό του νυν προέδρου της ΠΑΕ στο εξωτερικό, ώστε να προχωρήσει η πώληση του 51%, με την προϋπόθεση να παραμείνει αυτός για 5 χρόνια στο τιμόνι του συλλόγου! Μάλιστα, υποστήριξε ότι υπήρξε και τρίτο πρόσωπο μπροστά στην συγκεκριμένη συνομιλία (όχι ο Αθανασιάδης).

Φυσικά, δεν τέθηκε το ερώτημα: πώς είναι δυνατόν ένας πρόεδρος να σου ζητάει 500.000 ευρώ και την ίδια ώρα, ο υποψήφιος επενδυτής να του… τάζει την προεδρία για 5 χρόνια;

Παράλληλα, αφού διαφήμισε μερικές από τις επιχειρήσεις του (εφημερίδα, ραδιόφωνο, αυτοκίνητα με υδρογόνο), ο Κωνσταντινίδης ποτέ δεν απάντησε γιατί δεν ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να ανοίξει τα χαρτιά του σε μια ανοιχτή συνέντευξη τύπου και προτίμησε την τηλεοπτική του παρουσία τα ξημερώματα της Τρίτης!!!

Στην ίδια εκπομπή μεταφέρθηκε η πληροφορία ότι προωθείται κανονισμός, σύμφωνα με τον οποίο, ομάδες που υποβιβάζονται στην Γ’ εθνική να παραμένουν υποχρεωτικά σε αυτήν 3 χρόνια, ενώ έκανε παρέμβαση και ο σύμβουλος της ΠΑΕ Θανάσης Αθανασιάδης, αποδεικνύοντας με τα λεγόμενά του, έναν από τους πολλούς λόγους γιατί βρίσκεται ο Άρης σε αυτήν την τραγική κατάσταση: “Εγώ είμαι μηχανικός και βοηθάω για το γήπεδο. Ο Ζαχουδάνης ήταν επενδυτής” και άλλα τραγελαφικά!

To Top