Μήτκου: «Πάμε για το ‘διπλό’ στην Καλλιθέα»

Να αφήσει πίσω της τα αρνητικά αποτελέσματα των δύο προηγούμενων αγωνιστικών επιδιώκει η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, που θα έρθει αντιμέτωπη με την Καλλιθέα στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (27/11, 12:00) για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η β’ αρχηγός του Άρη, Μαρία Μήτκου, έδωσε μέσω του PRESSARIS το σύνθημα της νίκης, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει ένα σχόλιο για την παρουσία της στην Εθνική ομάδα.

«Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο παιχνίδι της Κυριακής. Πρόκειται να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα, που σίγουρα δεν συγκαταλέγεται στις αδύναμες. Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι θα προερχόμαστε από ταξίδι, καθιστά την αποστολή μας όχι και τόσο εύκολη. Εμείς, βέβαια, θα πάμε για το ‘διπλό’ και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, όπως άλλωστε κάνουμε σε κάθε παιχνίδι», δήλωσε αρχικά.

Οι ήττες στις δύο πρόσφατες αγωνιστικές από τις Ελπίδες Καρδίτσας αλλά και από τον ΠΑΟΚ δε φαίνεται να επηρέασαν αρνητικά την ομάδα, αντίθετα την πείσμωσαν για τη συνέχεια, σύμφωνα με την 17χρονη αθλήτρια: «Ερχόμαστε από δύο ήττες, αλλά δε μας έχουν πάρει από κάτω. Ίσα ίσα μας έδωσαν ένα επιπλέον κίνητρο, ώστε να ανατρέψουμε την εικόνα που παρουσιάσαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό την Κυριακή προκειμένου να επιστρέψουμε στις νίκες».

Η Μήτκου, που κλήθηκε για άλλη μία φορά να εκπροσωπήσει τον Άρη σε διεθνές επίπεδο, αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στην Εθνική ομάδα, στο πλαίσιο των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2013. «Αγωνίστηκα στο παιχνίδι κόντρα στην Ιταλία την περασμένη Τρίτη και θα ήθελα για άλλη μία φορά να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, που με εμπιστεύτηκε. Παρά το νεαρό της ηλικίας μου, αγωνίζομαι στην Εθνική ομάδα και είναι μεγάλη τιμή για εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενη που μου δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχω και προσπαθώ πάντα να την εκμεταλλεύομαι στο έπακρο».

To Top