Πανέτοιμη για το ντέρμπι κορυφής η Κ-20

Τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Πανιώνιο καλείται να αντιμετωπίσει αύριο η Κ-20 στις 11.30 στο προπονητικό κέντρο του “Απήλιον”, στην Αθήνα, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας αυτός μπορεί να χαρακτηρίζεται από πολλούς ως ο πιο κρίσιμος και πιο δυνατός από όλους όσους έχουν δώσει μέχρι στιγμής οι “κίτρινοι”, εντούτοις κάτι τέτοιο δεν δείχνει να πτοεί ούτε τον Νίκο Πασσιαλή, αλλά ούτε και τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, που μετά το “διπλό” στην Κρήτη επί του ΟΦΗ με 0-4 έχουν σαφώς πιο ανεβασμένη ψυχολογία.

Ο τεχνικός του Άρη, θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Αλέξανδρο Γιώρη, που εξέτισε την ποινή του, όπως και τους επαγγελματίες Διούδη, Γιαννίτση και Κανούλα από την ανδρική ομάδα. Κάτι ανάλογο ωστόσο δε θα συμβεί και με τον Μπάμπη Οικονομόπουλο, ο οποίος σε αντίθεση με τις προηγούμενα ματς που αγωνίστηκε με την φανέλα της Κ-20 δε θα δώσει αύριο το “παρών”. Εκτός αποστολής θα μείνουν επίσης οι τραυματίες Καράδαης και Παναγάκης.

Αναλυτικά, την αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες, το οποίο θα διευθύνει ο Ιωσήφ Σφακιανάκης της ΕΠΣ Αθηνών με βοηθούς τους Αθανασόπουλο και Δανέζη από τον ίδιο σύνδεσμο, αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Διούδης, Παπαδόπουλος, Νταμαρλής, Γιαννίτσης, Μπαγκής, Πολιανίδης, Τουλκερίδης, Γιώρης, Περήφανος, Ρένια, Καραγιάννης, Κουρέλλας, Αντωνιάδης, Σουνάς, Παλιάτσιος, Ζιγκερίδης και Κανούλας.

To Top