Μήτογλου: “Αν έμενα Ελλάδα, ο Άρης με καλύπτει απόλυτα”

Ο Κώστας Μήτογλου επανέλαβε πως δεν πρόκειται να αλλάξει απόφαση και θα μεταβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες για να παίξει μπάσκετ στο NCAA με το Γουέικ Φόρεστ.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Metrosport” τόνισε πως “η επιλογή να πάω στην Αμερική και να συνεχίσω στο Γουέικ Φόρεστ είναι μια πρόκληση. Θέλω να δουλέψω με τον Ντάνι Μάνινγκ σε βάθος τετραετίας και να βελτιωθώ εκεί που χρειάζεται. Αυτό είναι το όνειρό μου, ο σκοπός μου το κίνητρο μου. Στον Άρη είχα τη δυνατότητα να μάθω πολλά μέσα από την προπόνηση και τους αγώνες με έμπειρους παίκτες όπως είναι ο Ασημακόπουλος, ο Χαρίσης, ο Πελεκάνος και άλλοι. Έδειξαν ότι με ήθελαν να μείνω και τους ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη τους”.

Πρόσθεσε για το Γουέικ Φόρεστ και την συμμετοχή του εκεί πως “είναι τα πάντα προσαρμοσμένα γύρω από τους αθλητές. Θα σου κάνουν ειδικά τεστ για να σχηματοποιήσουν το προφίλ σου και θα σε βάλουν σε ειδικό πρόγραμμα, για να βελτιωθείς εκεί που πρέπει. Με κέρδισαν με τον τρόπο που σκέφτονται, με τοπ ενδιαφέρον που σου δείχνουν και θεώρησα ότι είναι το καλύτερο για μένα να συνεχίσω το μπάσκετ στις ΗΠΑ και παράλληλα να σπουδάσω αυτό που με ενδιαφέρει” και κατέληξε: “Αν έμενα στην Ελλάδα, ο Άρης με καλύπτει απόλυτα. Δεν υπήρχε καμία επίσημη πρόταση από ΠΑΟ ή Ολυμπιακό, αλλά και να υπήρχε έχω πάρει τις αποφάσεις μου. Το Γουέικ Φόρεστ με καλύπτει απόλυτα”.

 

To Top