Μήτογλου: «Ο Μεσίνα έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου»

Η Αρμάνι πραγματοποίησε την επίσημη παρουσίαση του Ντίνου Μήτογλου, ο οποίος εξήγησε τους λόγους της απόφασης του να μετακομίσει στο Μιλάνο, ξεχωρίζοντας την παρουσία του Ετόρε Μεσίνα στον πάγκο της.

«Το γεγονός ότι ήμουν μέλος του Παναθηναϊκού ήταν μεγάλη τιμή για μένα, καθώς φόρεσα μία βαριά φανέλα. Τώρα, ήρθα σε μία ομάδα που έχει το ίδιο βαριά φανέλα και ελπίζω να επαναλάβω τις ίδιες επιτυχίες που είχα. Σημαντικό ρόλο για να έρθω έπαιξε ο κόουτς Μεσίνα, αλλά και οι στόχοι της ομάδας» είπε αρχικά και στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για τη σύγκριση του με τον Αντώνη Φώτση, ανέφερε:

«Αγωνίστηκαν κι άλλοι Έλληνες στην ομάδα και σας ευχαριστώ που με συγκρίνετε με έναν τόσο μεγάλο θρύλο. Ελπίζω να σταθώ στο ύψος του, αλλά περισσότερο θέλω να αφήσω τη δική μου ιστορία και να βελτιωθώ ως παίκτης και ως άνθρωπος».

Ο Μήτογλου, ρωτήθηκε και για τη συνεργασία του με τον Ρικ Πιτίνο…«Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος και μέντοράς μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήταν προπονητής μου στον Παναθηναϊκό και στην Εθνική ομάδα. Στον Παναθηναϊκό είχαμε πολλούς τραυματισμούς και χρειάστηκε να αγωνιστώ στο “3”. Μου είπε ότι έπρεπε να παίξω σ’ αυτή τη θέση και του υποσχέθηκα να τα δώσω όλα. Το ίδιο θα κάνω και στην Αρμάνι, αλλά ο Μεσίνα αναμένεται να με χρησιμοποιήσει στο 4και στο 5».

To Top