ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Το μήνυμα του Νίκου Γκάλη στον Craig Hodges (video)

Ήταν 26 Μαΐου 2017 όταν ο Νίκος Γκάλης ολοκλήρωσε την παρουσία του στο “El Camino de Santiago”, μια μοναδική εμπειρία που αναβιώνει την ιστορία του Αγίου Ιακώβου, στο Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα, στην Γαλικία της Ισπανίας.

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής, μέλος του Hall Of Fame του παγκόσμιου μπάσκετ, ξεκίνησε από το Φερόλ και τερμάτισε το περπάτημά του στο Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα. Συνοδοιπόροι στο τελευταίο κομμάτι της διαδρομής που περπάτησε ο Γκάλης ήταν η Διευθύντρια Τουρισμού της Γαλικίας, Νάβα Κάστρο και η Γενική Γραμματέας Αθλητισμού της Γαλικίας, Μάρτα Μιγκέθ.

Μαζί με τον Γκάλη την ίδια διαδρομή έκαναν άλλοι 2.000 συμμετέχοντες, καταλήγοντας στον Καθεδρικό Ναό του Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα.

Μετά από τέσσερα χρόνια ήταν η σειρά του Craig Hodjes, φίλου του “γκάνγκστερ”, ο οποίος του έστειλε ένα μήνυμα ενθάρρυνσης.

Στο μήνυμα του βίντεο αναγράφεται πως “ο σπουδαίος Νίκος Γκάλης, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά το Camino de Santiago, αφού ήταν ο πρωταγωνιστής της 3ης έκδοσης του «The Way ends in Obradoiro», δεν έχει χάσει την ευκαιρία να στείλει ένα μήνυμα ενθάρρυνσης στο Craig Hodges”.

Γεια σου Γκρεγκ! Σου εύχομαι καλή τύχη στην περιπέτεια στο/ του El Camino. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσεις ποτέ! Εύχομαι να είσαι σε καλή φόρμα/κατάσταση γιατί είναι πολύ απαιτητικό! Καλή τύχη!“, ήταν το μήνυμα του Νίκου Γκάλη.

To Top