ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μία ακόμα δύσκολη μέρα στην καριέρα του Σόουζα…

Άσχημα τα νέα για τον Ούγκο Σόουζα, θα μείνει εκτός δράσης για 1,5 με δύο μήνες, καθώς θα υποβληθεί σήμερα σε εγχείρηση κοιλιακών!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Πορτογάλος αμυντικός βρίσκεται στην Αθήνα, όπου έγινε μια επανεκτίμηση της κατάστασής του από ειδικό γιατρό, ο οποίος δεν είχε ευχάριστα νέα. Διαπιστώθηκε σοβαρό πρόβλημα και θα πρέπει να υποβληθεί σε εγχείρηση κοιλιακών.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα τελευταία χρόνια ο Πορτογάλος περνάει την πόρτα του χειρουργείου. Πριν έρθει στον Άρη προερχόταν από απουσία έξι μηνών από την αγωνιστική δράση, καθώς είχε υποστεί έναν σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο, στον οποίο και είχε υποβληθεί σε εγχείριση, όσο ακόμα ήταν στο Βέλγιο και την Μπέβερεν.

Λίγο διάστημα μετά αποδείχθηκε πως η εγχείρηση δεν ήταν επιτυχημένη με αποτέλεσμα ο τραυματισμός να παραμείνει και να γίνει ακόμα πιο σοβαρός. Χρειάστηκε να επισκεφτεί έναν από τους κορυφαίους γιατρούς του Βελγίου και συγκεκριμένα αυτόν της Εθνικής ομάδας για να γίνει η σωστή επέμβαση με την επιστροφή του να παίρνει παράταση τριών ακόμα μηνών.

Παρά την μεγάλη του ταλαιπωρία του τότε, επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους, με τον Άρη να του δίνει την ευκαιρία και ο ίδιος να την εκμεταλλεύεται στο έπακρο…

To Top