ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένει Ντιγκινί, έχουν σχεδόν ξεκαθαρίσει στο μυαλό του Παντελίδη οι υπόλοιπες θέσεις…

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και ο Σάββας Παντελίδης είδε τον Νικολά Ντιγκινί, να αποχωρεί από την χθεσινή προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» έχοντας ενοχλήσει στην γάμπα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αποχώρησε προληπτικά από τη σημερινή προπόνηση, καθώς αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στη γάμπα και μένει να φανεί σήμερα αν θα είναι κανονικά στη διάθεσή του κόντρα στον Ατρόμητο ή όχι.

Εφόσον ο Γάλλος δεν προλάβει το ματς, τότε αλλάζουν τα σχέδια για τον 53χρονο κόουτς που μάλλον θα χρησιμοποιήσει στη θέση του τον Νίκο Μαρτίνες.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, υπάρχουν κάποια διλήμματα, αναφορικά με το δεξί άκρο της άμυνας, εκεί όπου δοκιμάστηκε ξανά ο Μανώλης Τζανακάκης για επιστροφή στο αρχική σχήμα.

Οι υπόλοιπες θέσεις είναι ξεκάθαρες στο μυαλό του Σάββα Παντελίδη. Πολύ δύσκολα να κάνει κάποια άλλη αλλαγή, καθώς όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Παναθηναϊκό, είχαν μία εξαιρετική εμφάνιση, παρά την πικρία από το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Επομένως, όλα δείχνουν πως στο τέρμα θα είναι ο Κουέστα, με τον Μενέντεθ αριστερά και τους Βέλεθ-Δεληζήση στο κέντρο. Στη μεσαία γραμμή ο Σιώπης με τον Μπάσα, ενώ στα άκρα ο Γκάμα με τον Ματέο και κορυφή ο Γιουνές.

To Top