ΜΠΑΣΚΕΤ

Μία καλή μέρα για τον Άρη. Στοπ.

Πολλά μαζεμένα μικρά πράγματα συνέθεσαν μία καλή μέρα μετά από πάρα πολύ καιρό για τον μπασκετικό Άρη.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Μέχρι και προχθές δεν υπήρχε ΚΑΕ Άρης επί της ουσίας. Κλειστά γραφεία, επίσχεση εργασίας οι υπάλληλοι της ΚΑΕ, απλήρωτοι παίκτες και προπονητές, απλήρωτοι λογαριασμοί, απλήρωτα ενοίκια, παρατημένη ομάδα.

Χθες έγιναν πολλά και μαζεμένα, μικρά πράγματα, πολύ ουσιώδη, όμως, για να αντιστρέψουν έστω και πρόσκαιρα το κλίμα στον… πλανήτη Άρη.

Καταρχήν όλοι όσοι βρίσκονται στον οργανισμό “ΚΑΕ Άρης” είδαν χθες ανθρώπους να ασχολούνται γι’ αυτούς. Είδαν ανθρώπους να προσπαθούν να βρουν λύσεις γι’ αυτούς. Είδαν ανθρώπους να πληρώνουν γι’ αυτούς.

Οι πληρωμές βελτιώνουν λίγο την κατάσταση στην τσέπη του καθενός μέσα στην ομάδα, ωστόσο το ότι βρέθηκε κάποιος να βάλει το δικό του χέρι στη τσέπη και να πληρώσει συνιστά είδηση στον Άρη τους τελευταίους 18 μήνες.

Πληρώθηκαν οι υπάλληλοι της ΚΑΕ, πληρώθηκαν οι παίκτες, οι προπονητές, το υπόλοιπο σταφ. Θα πληρωθούν σήμερα λογαριασμοί από οτιδήποτε μπορείς να φανταστεί. Θα πληρωθούν ενοίκια. Υποχρεώσεις μικρές για μια ΚΑΕ, που ωστόσο στον Άρη έγιναν… γάγγραινα και δημιουργούσαν ένα αρνητικό κλίμα.

Πέρα από την εμφάνιση ευρώ, τα μέλη του οργανισμού “ΚΑΕ Άρης” είδαν ανθρώπους να τους μιλούν, να τους εξηγούν. Μπροστά τους, όχι στα τηλέφωνα, όχι με “θα”, με πράξεις.

Το ευτυχές είναι όλο αυτό που περιγράφεται παραπάνω. Ήταν μία καλή μέρα για τον Άρη χθες. Το δυστυχές είναι ότι σήμερα ξεκινάει μια άλλη μέρα, επίσης δύσκολη. Και αύριο θα είναι άλλη μια δύσκολη μέρα. Και μεθαύριο επίσης. Και έχει πολλές τέτοιες μέρες να βιώσει η ΚΑΕ, διότι μέχρι πρότινος είχε παραδοθεί στο έλεος του Θεού.

Μέρα – μέρα, ώρα – ώρα θα πρέπει να χτιστεί και πάλι το θεμέλιο της ΚΑΕ Άρης. Υπάρχουν κάποιοι που έχουν βγει μπροστά, υπάρχουν πολλοί περισσότεροι από πίσω που περιμένουν, για να ακολουθήσουν έναν δρόμο δύσβατο, όμως μετά από καιρό το “μπροστά” του Άρη δεν είναι το αδιέξοδο.

To Top