ΑΠΟΨΕΙΣ

Τέσσερα παιχνίδια “ξηλώνουν” το… πουλόβερ της απόδρασης του Άρη!

Εν μέσω οπλοφόρων «εξυγιαντών», σκανδαλωδών αποφάσεων που βγαίνουν ξημερώματα ή αναβάλλουν ένα αθλητικό παιχνίδι για ένα συλλαλητήριο, αμφιβόλου μαζικότητας (αλλοιώνοντας επί της ουσίας το πρωτάθλημα μπάσκετ), αξίζει να ρίξουμε μια ματιά στην τελική προσπάθεια του Άρη για την άνοδο. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Το… πουλόβερ της «φυλάκισης» του Άρη και τις αυτοεξορίας του ξηλώνεται μέρα με τη μέρα, βδομάδα με την βδομάδα. Ξεκάθαρα…

Για 21 αγώνες από την αρχή της σεζόν ο Άρης οδηγεί την κούρσα στη Football League, δείχνοντας αποφασισμένος να βάλει τέλος στην ταλαιπωρία των οπαδών του και να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία. Βέβαια, χρειάστηκαν κανά δυο-τρία σκοτσέζικα ντους, ένα «ρεκόρ» πέντε ισοπαλιών που αποτελεί δέκα χαμένους βαθμούς, αλλά δεν είναι μικρό πράγμα να παραμένεις αήττητος για 21 αγώνες.

Η λογική (υπάρχει άραγε στο ποδόσφαιρο ή στον αθλητισμό γενικά) λέει ότι η διαφορά από τους αντιπάλους του θα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερη, αλλά ας δούμε την κατάσταση όπως αυτή διαμορφώνεται τώρα.

Ο Άρης είναι στο +7 από την 3η θέση που είναι η Παναχαϊκή, την αντιμετωπίζει την Κυριακή κι έχει την ευκαιρία να της «κόψει» τον βήχα, μια και με μια νίκη, φτάνει στο +10 και μετά ψάχτε τον… δευτεροτρίτο.

Είναι το πρώτο από τα τέσσερα παιχνίδια που θα ξηλώσουν (ανεπιστρεπτί θεωρούμε) αυτό το… πουλόβερ της ανόδου και θα φέρουν τους «κιτρινόμαυρους» με το ενάμιση πόδι στην κατ’ ευφημισμό –όπως την κατάντησαν- μεγάλη κατηγορία.

Είναι φανερό με έξι γκολ παθητικό και την καλύτερη άμυνα, οι ποδοσφαιριστές του Άρη ξέρουν φέτος να κερδίζουν, πολύ περισσότερο όμως ξέρουν να μην χάνουν, κάτι σημαντικό, καθοριστικό σε αυτήν την κατηγορία, σε αυτήν την γκρίζα σελίδα της ιστορίας του!

Μετά την Πάτρα ακολουθούν τα δύο κρίσιμα ματς με ΑΟΧ Κισσαμικό (εκτός έδρας) και Δόξα Δράμας (Κλεάνθης Βικελίδης), τον τέταρτο και πέμπτο δηλαδή της βαθμολογίας και η τετράδα αγώνων κλείνει με το παιχνίδι στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ, ο οποίος «νεκραναστήθηκε» παίρνοντας το φιλί της ζωής μετά από έναν «ξαφνικό έρωτα» και την (προφανώς) εφαρμογή των «συγκοινωνούντων δοχείων. Ας μην επεκταθούμε εδώ περισσότερο σήμερα.

Το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης, ο Άρης θα ξέρει πόσο πιο εύκολη θα είναι η επιστροφή του κι αν θα έχει ξεπεράσει μια πολύ κρίσιμη καμπή στον δικό του «Γολγοθά».

Με μια επιτυχημένη παρουσία, θα μπορέσει ο Άρης πια να ανοίξει την συζήτηση για την νέα χρονιά. Εκεί όπου η επιστροφή του με ένα ισχυρό πρόσωπο είναι επιβεβλημένη. 

To Top