Μία νίκη και μία ήττα για το μπέιζμπολ

Μία νίκη και μία ήττα είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός της ομάδας μπέιζμπολ του Άρη, που ετοιμάζεται για τον αυριανό αγώνα με τον Δία στις 11:00 στο γήπεδο του Ελληνικού. Πάντως, οι δύο πρώτες αγωνιστικές κατέδειξαν και ποια είναι τα προβλήματα της ομάδας και σε ποια σημεία αυτή θα πρέπει να βελτιωθεί άμεσα, αν θέλει να έχει υψηλούς στόχους.

Όσον αφορά στο πρώτο ματς κόντρα στο Μαρούσι 2004, οι «κίτρινοι» δεν τα κατάφεραν, με αποτέλεσμα να ηττηθούν με 3-13 από την καλύτερη ομάδα της Ελλάδος. Το Μαρούσι μπήκε από την αρχή δυναμικά στον αγώνα και πήρε τα ηνία με 5-1 και 10-2, ενώ ο Άρης έδειξε αδυναμίες στην επίθεση κόντρα στο pitcher της αντίπαλης ομάδας και είχε μόλις 3 καθαρά χτυπήματα, με τους αντιπάλους να μετρούν 15. Στο μόνο τομέα που τα πήγαν καλά οι Θεσσαλονικείς ήταν η άμυνα, όπου είχαν μόλις 4 λάθη.

Στο άλλο ματς, οι «κίτρινοι» νίκησαν με 16-10 την Ευρυάλη Γλυφάδας. Πάντως, ο αγώνας είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπι, με τον Άρη να μην μπορεί να το με mercy ruler, ενώ στο τέλος λίγο ακόμα ήθελαν οι αντίπαλοι για να κάνουν τη ζημιά και να ξαναμπούν στον αγώνα.

To Top