«Μία φανταστική βραδιά»

Για τον θρίαμβο της Γενεύης κόντρα στη Σερβέτ και το πώς έζησε εκείνη τη νύχτα μίλησε ο Άκης Μάντζιος, ένας εκ των πρωταγωνιστών του Άρη σε εκείνο το παιχνίδι. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής μίλησε για τον αγώνα κόντρα στους Ελβετούς και σχολίασε τον Άρη του σήμερα στον «Άρης FM 92,8».

Για τη νίκη – πρόκριση επί της Σερβέτ, που σημειώθηκε πριν από ακριβώς 12 χρόνια, είπε: «Ήταν μία φανταστική βραδιά. Στο πρώτο παιχνίδι είχα σκοράρει με πέναλτι και δεχτήκαμε ένα γκολ στα τελευταία λεπτά, στο 88′ όπως θυμάμαι. Μπορεί η Σερβέτ να ήταν φαβορί, όμως και στα δύο ματς η συνολική μας παρουσία ήταν πολύ καλύτερη. Είμαστε μία ομάδα με πάθος, με ψυχή, μία ομάδα που διψούσε για επιτυχίες».

Για το πού κρίθηκε εκείνο το παιχνίδι είπε: «Το κλειδί στη ρεβάνς ήταν το γρήγορο γκολ του Πάολο Αντριόλι. Απαντήσαμε άμεσα μετά το γκολ της Σερβέτ και φαινότανε πως δεν ήταν η ομάδα και οι παίκτες που δεν μπορούμε να κερδίσουμε».

Για το αν ο Άρης θα επιστρέψει στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις σχολίασε: «Τα παιχνίδια τα Ευρωπαϊκά είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά. Εκεί βλέπουμε ποιο είναι το ποδόσφαιρο, ανεξάρτητα από ποια ομάδα παίζεις. Ο Άρης πέρυσι πλήρωσε την πορεία του στην Ευρώπη, όμως πιστεύω πως φέτος έχει όλα τα εχέγγυα ώστε να επιστρέψει».
Για τα τέσσερα καινούργια μεταγραφικά αποκτήματα των «κίτρινων» τόνισε: «Πιστεύω όλα είναι υπέρ του Άρη. Είναι τέσσερις εξαιρετικοί παίκτες. Θα βοηθήσουν αρκεί να προσαρμοστούν γρήγορα. Ο Άρης έχει εξαιρετικό προπονητή και θα τα καταφέρει».

Για την αμεσότητα που μπορεί να έχει η ομάδα του Τσιώλη στα αποτελέσματα: «Ο Άρης θα έχει διάρκεια και επειδή υπάρχει ποιότητα θα τα καταφέρει. Τα αποτελέσματα τα θέλουν όλοι άμεσα, όμως όλα βγαίνουν από την προσπάθεια. Ο Άρης αυτό που πρέπει να κάνει είναι να κοιτάει τη δική του προσπάθεια. Έχει πολύ καλό προπονητή και φοβερό κόσμο και όλα είναι στο χέρι του».

To Top