Ανταπόδοση εμπιστοσύνης στο γήπεδο!

Η ΠΑΕ Άρης παρουσίασε τα τέσσερα νέα αποκτήματά της. Ο Χαβιέρ Ουμπίντες, ο Καλίφα Σανκαρέ, ο Νοέ Ακόστα και ο Έλντιν Γιακούποβιτς δήλωσαν πως ήρθαν σε μεγάλη ομάδα και θα ανταποδώσουν την εμπιστοσύνη αυτών που τους επέλεξαν μέσα στο γήπεδο.

Εκπροσωπώντας την διοίκηση της ΠΑΕ, ο Ντίμης Παπαϊωάννου τόνισε αρχικά πως “μετά από συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης και μεγάλη προσπάθεια και οικονομική θυσία, καταφέραμε να εντάξουμε στο δυναμικό τους τέσσερις αστέρες για μας. Τους καλωσορίζω στην ομάδα και στην οικογένειά μας και να τους ευχηθώ, υγεία, τα καλύτερα, με τίτλους. Τα δελτία έχουν βγει και είναι στη διάθεση του προπονητή”.

Τοποθετήθηκε και ένα άλλο μέλος της διοίκησης, ο Ηλίας Πόππης, ο οποίος υπογράμμισε: “Καλωσορίζω τα νέα αποκτήματα που ήταν διακαής πόθος μισών ομάδων Σούπερλιγκα, αλλά η διοίκηση τους έκανε παίκτες του Αρη για να βοηθήσουν στόχους. Πλέον λόγος ανήκει κόσμο αφού θέλουμε και περιμένουμε ακόμη μεγαλύτερη παρουσία».

Δηλώσεις έκανε και τρίτο μέλος της διοίκησης ο Τάσος Ορφανίδης, ο οποίος επεσήμανε πως “η διοίκηση ανταποκρίθηκε στη δέσμευσή της. Να σταματήσουν κάποιοι να «πολεμούν» τη διοίκηση. Με την εκλογή μας σαν διοίκηση είπαμε από την αρχή πως θα μπούμε σε διαδικασία να φτάσει ο σύλλογος σε ανώτερο επίπεδο αγωνιστικά, οικονομικά και οργανωτικά. Φτάσαμε σε αυτή διαδικασία με όλη ψυχική δύναμη για να βοηθήσουμε και τη προηγούμενη διοίκηση. Είχαμε βάλει σαν στόχο ότι, αν χρειαστεί να κάνουμε υπέρβαση οικονομική για να δυναμώσει η ομάδα και να πετύχουμε στόχους τίτλων, θα το κάνουμε. Τηρήσαμε τον λόγο μας απέναντι στον κόσμο που μας στήριξε και μας στηρίζει και μετά από πολύ προσπάθεια φέραμε τους τέσσερις νέους παίκτες. Αυτή τη στιγμή εμείς ως διοίκηση δεχθήκαμε και δεχόμαστε έναν πόλεμο λασπολογίας από συγκεκριμένους ανθρώπους. Θα έρθει κάποια στιγμή και πιστεύω πως σύντομα, κάθε κατεργάρης θα καθίσει στον πάγκο του και το λέω με σιγουριά, όπως μπήκαμε σε διαδικασία να φέρουμε ανθρώπους”.

Ουμπίντες: Εμπιστοσύνη και όραμα

Ο Χαβιέρ Ουμπίντες δήλωσε πως “μετά από δύο δύσκολους μήνες λόγω της κατάστασης στο Βόλο θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Αρη που με έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο. Την εμπιστοσύνη που μου έδειξε θα την ανταποδώσω στον αγωνιστικό χώρο» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: «Η παρουσία του κ. Τσιώλη φυσικά ήταν σημαντικός παράγοντας για μένα. Ηταν όμως ένας συνδυασμός πραγμάτων. Η εμπιστοσύνη που μου έδειξε η διοίκηση, το όραμα του Αρη με γέμισαν αισιοδοξία. Ηθελα πολύ να έρθω στον Άρη”.

Ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων και τόνισε πως “υπήρχε πράγματι ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες ενδιαφέρον, αλλά δεν θέλω να κουράσω. Το ενδιαφέρον και η πίστη της διοίκησης μέτρησαν περισσότερο για μένα και με έπεισαν να υπογράψω στον Άρη. Οταν υπογράφεις σ’ ένα τόσο μεγάλο σύλλογο είσαι αισιόδοξος. Εχουμε φτιάξει μία πολύ δυνατή ομάδα και θα διεκδικήσουμε τους πιο ψηλούς στόχους σε όλες τις διοργανώσεις. Θέλουμε το κύπελλο, να πάμε όσο πιο ψηλά στο πρωτάθλημα και να βγούμε στην Ευρώπη για να γνωρίσουμε νέες επιτυχίες».

Για την αγωνιστική του κατάσταση είπε ότι “κάναμε προπονήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο με τον Βόλο. Ισως μας λείπει λίγο ο ρυθμός των αγώνων, αλλά θα προσαρμοστούμε το συντομότερο στην ομάδα».

Δείτε τις πρώτες δηλώσεις του Χαβιέρ Ουμπίντες ως παίκτη του Άρη:

{youtube}DEpfy8GTpt8|640|360|1{/youtube}

Ακόστα: Αφήνουμε πίσω το παρελθόν

Ο Νόε Ακόστα είναι έτοιμος να αφήσει πίσω του ένα… επεισοδιακό καλοκαίρι: “Νιώθω χαρούμενος που βρίσκομαι στον Αρη, Αφήνουμε πίσω το παρελθόν, κοιτάμε το μέλλον και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα μπορέσουμε να καταφέρουμε σημαντικά πράγματα με τα νέα μας ομάδα”.

Σανκαρέ: Από τα πιο μεγάλα κλαμπ ο Άρης

Ο Καλίφα Σανκαρέ επεσήμανε από την πλευρά του πως “είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Αρης. Ξέρω τον κ. Τσιώλη και φυσικά γνωρίζω ότι ο Αρης είναι από τα πιο μεγάλα κλαμπ της Ελλάδας, Υπάρχει πολύ καλό υλικό, είμαστε μία οικγένεια και είμαι χαρούμενος που ανήκω σε μία τόσο μεγάλη οικογένεια”.

Απόσπασμα από την επίσημη παρουσίαση του Καλίφα Σανκαρέ:

{youtube}Isa-lh9OXrw|640|360|1{/youtube}

Γιακούποβιτς: Τώρα νιώθω πολύ όμορφα

Ο Έλντιν Γιακούποβιτς σχολίασε πως “οι τελευταίοι δύο μήνες ήταν δύσκολοι, αλλά ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα όλα είναι καλά. Υπέγραψα Αρη, απέκτησα πρόσφατα μία κόρη και την Κυριακή έχω τα γενέθλιά μου. Τώρα νιώθω πολύ όμορφα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πια σε μία μεγάλη ομάδα. Ηρθα στην Ελλάδα πριν ένα χρόνο και πολύ γρήγορα πήρα μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα που διαθέτει φανταστικό κόσμο με μία που ισχυρή έδρα. Είμαι πολύ αισιόδοξος”.

Οι πρώτες δηλώσεις του Έλντιν Γιακούποβιτς με τους «κίτρινους»:

{youtube}UMCZ3sBotus|640|360|1{/youtube}

Φωτογραφίες από την επίσημη παρουσίαση των τεσσάρων νέων παικτών του Άρη:

{gallery}panos/antapodosi{/gallery}

 

To Top