Συμφωνία με Πιπελίδη

Ο Ευθύμης Πιπελίδης θα είναι ο διάδοχος του Γιώργου Βασιλειάδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας χάντμπολ των ανδρών. Ο άλλοτε προπονητής της γυναικείας ομάδας του Άρη, επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Η σχετική ανακοίνωση του ΑΣ Άρης:

«Το κενό, που άφησαν οι παραιτήσεις των Γιώργου Βασιλειάδη και Χρήστου Τσάρου, καλύφθηκε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αφού η διοίκηση του ΑΣ Άρης κινήθηκε γρήγορα και βρήκε τον αντικαταστάτη τους.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ευθύμη Πιπελίδη, ο οποίος ύστερα από 3 χρόνια επιστρέφει στον Άρη και αναλαμβάνει την καθοδήγηση των τμημάτων των ανδρών και των εφήβων. Ο Βεροιώτης προπονητής είχε 5ετή προϋπηρεσία στην ομάδα μας, από το 2003 ως το 2008, όπου ήταν στις υποδομές και στην ανδρική ομάδα και τον τελευταίο χρόνο στις γυναίκες, με τις οποίες κατέκτησε την τρίτη θέση.

Η Διοίκηση του ΑΣ Άρης θα ήθελε να ευχαριστήσει τους κυρίους Βασιλειάδη και Τσάρο για την προσφορά τους στο σύλλογο και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Παράλληλα, οι υπεύθυνοι του τμήματος χάντμπολ θα ήθελαν να εξάρουν την προσπάθεια του κυρίου Βασιλειάδη, ο οποίος μαζί με τον κύριο Σκανδάλη είχαν βοηθήσει τα μέγιστα, ώστε να δημιουργηθούν οι τωρινές ομάδες παίδων και εφήβων».

To Top