Μίλαν: Κάνει πίσω για Μοράτα και στρέφεται στον Ταρεμί για την επίθεση

Ο Άλβαρο Μοράτα ήταν για αρκετές ημέρες στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Μίλαν, έχοντας αποδείξει την αξία του εδώ και πολλά χρόνια τόσο στην Ιταλία με την Γιουβέντους όσο και στην Ισπανία με τις Ρεάλ και Ατλέτικο, ωστόσο η περίπτωσή του δείχνει να χάνει σημαντικό έδαφος.

Αιτία το… οικονομικό, με την Ατλέτικο να ζητάει πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ για τον αποχωριστεί και τον ίδιο να έχει ετήσιο κασέ ύψους 5 εκατομμυρίων, με τους ροσονέρι να θεωρούν υπέρογκες τις παραπάνω απαιτήσεις και να στρέφονται σε άλλη λύση.

Αυτή ακούει στο όνομα Μεχντί Ταρεμί, με την ιταλική ιστοσελίδα “Sportmediaset” να αποκαλύπτει ότι παρά τα 20 εκατομμύρια ευρώ που αξιώνει η Πόρτο, οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας δεν έχουν πτοηθεί και βλέπουν τον Ιρανό φορ ως μία άκρως αξιόπιστη λύση για να πλαισιώσει τον Ολιβιέ Ζιρού στην επιθετική γραμμή της ενόψει της νέας σεζόν.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως σε περίπτωση που προχωρήσει του Ταρεμί, η Μίλαν θα κάνει πίσω όσον αφορά στον Τσουκουέζε αφού δεν θα έχει άλλες θέσεις μή κοινοτικών, ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού τους οι Μιλανέζουν έχουν πάντα τη λύση του Σκαμάκα, υπό τον όρο πως η Γουέστ Χαμ θα δεχτεί να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού.

To Top