ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαντζιαρίδης: “Στόχος να είμαστε έτοιμοι σε δυο βδομάδες”

Ο άμεσος συνεργάτης του Τόλη Τερζή, Γιάννης Ματζιαρίδης, μίλησε στη κάμερα της NOVA μετά τη φιλική αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Για το τι είδε το τεχνικό επιτελείο από την ομάδα σήμερα: “Είδαμε ότι δεχθήκαμε δύο γκολ από στατικές φάσεις, τα οποία και πρέπει να δουλέψουμε. Είναι μια περίοδος προετοιμασίας. Μπορούμε να πούμε ότι το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό στο οποίο εστιάζουμε, αλλά στο ότι έρχονται καινούργιοι παίκτες. Χρειάζεται να δοκιμάσουμε καινούργια συστήματα, να βοηθήσουμε τους παίκτες να εγκλιματιστούν. Υπάρχει επιβάρυνση από τις προπονήσεις.”

Για το αν η ομάδα θα είναι έτοιμη σε δύο εβδομάδες: “Αυτό έχουμε βάλει ως ως στόχο, γι’αυτό και κάνουμε αυτά τα φιλικά παιχνίδια. Θέλουμε να ενσωματώσουμε τους παίκτες όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Καταλαβαίνετε ότι όταν έρχονται σε μια ομάδα συνέχεια καινούργιοι ποδοσφαιριστές, κάθε μέρα, χρειάζονται τον χρόνο τους.”

Για το αν διορθώνεται άμεσα το “ζήτημα” του γκολ: “Διορθώνεται και δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Δώσαμε προσοχή σε μερικά άλλα κομμάτια ώστε να φτάσουμε σταδιακά στο κομμάτι της επίθεσης. Νομίζω πως δεν θα έχουμε πρόβλημα ούτε σε αυτό το κομμάτι.”

To Top