Μίλερ: «Το διασκεδάσαμε κόντρα στην Μπαρτσελόνα, θέλαμε κι άλλα γκολ»

Κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος έμεινε ο Τόμας Μίλερ με την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας του, απέναντι στην Μπαρτσελόνα με 3-0.

Η Μπάγερν δεν δυσκολεύτηκε και πέρασε… αέρας από το «Καμπ Νόου», επικρατώντας της Μπαρτσελόνα με 3-0. Η εικόνα των «μπλαουγκράνα» ήταν απογοητευτική και ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της στη διοργάνωση δεν έκανε ούτε σουτ εντός εστίας. Από την άλλη βέβαια, οι Βαυαροί έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο και στο τέλος κατάφεραν να πάρουν τη νίκη χωρίς καν να ιδρώσουν. Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές ήταν ο Τόμας Μίλερ, ο οποίος σκόραρε για έβδομη φορά σε έξι επίσημες αναμετρήσεις απέναντι στους Καταλανούς.

Σε δηλώσεις του o 32χρονος Γερμανός μέσος, τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα, αν ήταν λίγο πιο συγκεντρωμένη στην τελική προσπάθεια.

«Από τα μισά του πρώτου ημιχρόνου, δεν δεχθήκαμε πίεση. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ακόμη ένα ή δύο τέρματα, αλλά διασκεδάσαμε τον αγώνα. Όταν νικάς με 3-0 στην Βαρκελώνη για τον πρώτο αγώνα του Champions League, είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Όσο για το γκολ μου. Η Μπαρτσελόνα είναι μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο και απέναντί της, βρίσκω μερικές φορές 1-2 μέτρα περισσότερο χώρο. Στην προηγούμενη φάση, επέλεξα να δώσω την μπάλα σε συμπαίκτη μου και μετά, είπα στον εαυτό μου «πρέπει να δοκιμάσεις την τύχη σου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μίλερ.

To Top