Μίνιτς: “Τα παιδιά είχαν καρδιά, κάθε παιχνίδι είναι ‘τελικός’ για μας”

Ο Μίλαν Μίνιτς έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του Άρη ενώ υποστήριξε πως κάθε παιχνίδι είναι “τελικός” για τους κίτρινους.

Ο τεχνικός του Άρη είπε αρχικά πως: “Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για μας και για το Ρέθυμνο. Ήταν βασικό να σταματήσουμε το transition και τα επιθετικά ριμπάουντ του Ρεθύμνου. Είχαμε 21 πόντους στο transition. Ήταν σημαντικό ότι παίξαμε καλή άμυνα και ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Το Ρέθυμνο πετυχαίνει πάνω από 24 πόντους στον αιφνιδιασμό και σήμερα σκόραρε 11. Στο τέλος είχαμε μεγάλη καρδιά, ομαδικότητα, μαχητικότητα και πήραμε τα ριμπάουντ, ειδικά το επιθετικό που πήρε στο τέλος ο Σπύρος (σ.σ. Μούρτος) ήταν πολύ σημαντικό. Παίξαμε καλή άμυνα στο δεύτερο δεκάλεπτο. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και στο προπονητικό τιμ. Παίξαμε καλά στα τελευταία τέσσερα λεπτά με υπομονή στην επίθεση, με καρδιά και με μυαλό στην άμυνα. Κερδίσαμε ένα παιχνίδι to be or not”.

Ερωτηθείς αν ο σημερινός αγώνας ήταν ένα είδος προετοιμασίας ενόψει του τελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό ο Σέρβος προπονητής απάντησε: «Κάθε παιχνίδι είναι “τελικός” για μας. Θα γιορτάσουμε για λίγο και από αύριο θα δούμε τον τελικό.

To Top