Μετά τους Μπλέιζερς και οι Σανς στο Παλέ για τον Βεζένκοφ!

Μετά τους Μπλέιζερς, άλλη μια ομάδα του ΝΒΑ, οι Φίνιξ Σανς, βρέθηκε με εκπρόσωπό της στο Αλεξάνδρειο για να παρακολουθήσει τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του basketblog.gr “συγκεκριμένα, την αναμέτρηση του Αρη με το Ρέθυμνο παρακολούθησε ο υπεύθυνος του έμψυχου δυναμικού των Σανς, Τζον Τρόλερ, ο οποίος αυτές τις μέρες πραγματοποιεί τουρ στην Ευρώπη. Την Τρίτη (4/2) βρέθηκε στο Ζάγκρεμπ όπου παρακολούθησε το παιχνίδι Τσιμπόνα-Παρτιζάν για την Αδριατική Λίγκα, σήμερα (5/2) βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, ενώ από την Πέμπτη (6/2) θα βρεθεί στη Μάλαγα για να παρακολουθήσει το Final-8 του Copa Del Rey.

Ο Τρόλερ αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για τον Βεζένκοφ, ο οποίος κόντρα στο Ρέθυμνο είχε 12 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο και προανήγγειλε μιλώντας στο Basketblog.gr πως «οι Φοίνιξ Σανς θα ενδιαφερθούν για τον Βεζένκοφ μελλοντικά». Οι Σανς είναι η δεύτερη ομάδα μετά από τους Μπλέιζερς που εκφράζουν ενδιαφέρον για τον Βούλγαρο φόργουορντ, του οποίου η παρουσία στο ντραφτ του 2014 θεωρείται πλέον κάτι παραπάνω από σίγουρη”.

 

To Top