Μίτσελ: “‘Ηταν το πιο σκληρό παιχνίδι από τότε που ήρθα στον Ολυμπιακό”

Ο Ολυμπιακός είναι «μέσα» στο πρωτάθλημα όπως τόνισε ο Μίτσελ μετά τη νίκη επί του Άρη.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου μετά το Ολυμπιακός – Άρης 1-0:

Για το αποτέλεσμα και το τι εικόνα του άφησε και το ότι ήταν ένα σκληρό ματς: «Ναι ήταν σκληρό παιχνίδι. Το πιο σκληρό από τότε που έχω έρθει στον Ολυμπιακό. Ο Άρης είναι αντίπαλος με ταλέντο και ποιότητα. Το α’ μέρος δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Μας έλλειπε η επιθετικότητα και η ένταση. Στο ημίχρονο συζητήσαμε, φωνάξαμε και λίγο γιατί η περίσταση το απαιτούσε. Το αποτέλεσμα ήρθε χάρις στους παίκτες».

Για το αν θα κάνει αλλαγές με τον Άρη στο Κύπελλο: «Αφήστε με να απολαύσω το σημερινό. Δεν μπορώ να αναπνεύσω ακόμα (γέλια). Θα γίνει αξιολόγηση της κατάστασης των παικτών. Έχω κάποιες ιδέες. Δεν θα αλλάξει όλη η ομάδα. Μας ενδιαφέρει η διοργάνωση και το συνεχίσουμε με νίκες».

Για το κλίμα μετά το τέλος του αγώνα: Ήμουν χαρούμενος. «Τους αγκάλιασα τους παίκτες. Πιστέψανε στους εαυτούς τους. Αυτή η πίστη είναι που μας κάνει ότι διεκδικούμε ακόμα το πρωτάθλημα. Αγαπώ το άθλημα. Είμαι ευτυχισμένος για την αλλαγή το κλίμα και την ατμόσφαιρα στην ομάδα. Συγκινούμαι που βλέπω τον κόσμο κοντά μας. Μπορεί οι ρυτίδες και το χρώμα των μαλλιών μου να μην το δείχνουν αλλά απολαμβάνω το ποδόσφαιρο».

Για τον Μασούρα: «Ο Μασούρας είναι ακούραστος. Δεν σταματά ποτέ. Είναι ένας παίκτης που δεν κουράζεται ποτε. Μερικές φορές του βγαίνουν τα πράγματα όπως θέλει. Είναι ευλογία για όποιον προπονητή τον έχει. Δεν έχει πτοηθεί ποτέ από τον ανταγωνισμό. Σήμερα άλλαξα τον Φορτούνη και την άλλη φορά ήταν ο Μασούρας. Έχουμε 16 παίκτες έτοιμους να προσφέρουν».

Για το θέμα του αριστερού μπακ, τον Μαρσέλο και το αν δεν τον πιστεύει: «Επειδή είναι δύσκολη ερώτηση δεν θέλω να γίνει κάποια κακή ερμηνεία της απάντησής μου ή παρεξήγηση. Θα προτιμήσω να μην απαντήσω ακριβώς στην ερώτηση. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να γίνει κάποια κακή ερμηνεία της απάντησής μου, οπότε δε θέλω να απαντήσω σε αυτό που ρωτάτε. Θα σας πω ότι ο Μαρσέλο θα παίξει όταν θα είναι καλό να αγωνιστεί και όταν πιστεύουμε πως θα είναι έτοιμος να παίξει. Είναι ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας και όταν είναι να αγωνίζεται, όταν θα παίζει, να είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοσή του».

To Top