Μίτσελ: “Παίκτης εξαιρετικού επιπέδου ο Τάτος”

Παίκτη καταπληκτικού επιπέδου χαρακτήρισε τον Ανδρέα Τάτο ο Μίτσελ, μιλώντας στη συνέντευξη τύπου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του δικαιούταν περισσότερα γκολ, απέναντι σε έναν Άρη που σκόραρε όπως είπε, στην μοναδική ευκαιρία που του δόθηκε.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Ισπανός είπε: “Στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε επιθετικά και αμυντικά με υποσχέσεις και ίσως δικαιούμασταν περισσότερα γκολ. Θέλαμε να επιμείνουμε και να δώσουμε μεγαλύτερη ένταση στο στυλ παιχνιδιού μας, όμως χάσαμε δύο από τα πιο σημαντικά κομμάτια του παιχνιδιού μας. Τις θέσεις μας και την κατοχή της μπάλας. Έχουμε επιτρέψει στον Άρη να μας βάλει ένα γκολ, ίσως στην μοναδική ευκαιρία που έκανε.

Το αποτέλεσμα δεν δείχνει το πόσο καλοί ήμασταν κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Έχουμε ζητήσει πολλά από τους παίκτες τις τελευταίες εβδομάδες, οι οποίοι έχουν πολλά παιχνίδια, πολλές προπονήσεις και χωρίς ξεκούραση.

Αν θα μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε τα δύο ημίχρονα, το πρώτο ήταν καλύτερο. Παίξαμε πολύ καλό παιχνίδι, με βάθος, καλή στρατηγική, ενώ ήμασταν καλοί και στις στημένες φάσεις”.

Για τους Τάτο, Ζαραδούκα, Διαμαντάκο και ειδικά για τον πρώτο δήλωσε: “Τους γνώριζα από πριν. Ο Τάτος είναι ποδοσφαιριστής εξαιρετικού επιπέδου. Παίζει σε μια στιγμή ιδιαίτερη για το σύλλογο του και έδειξε ότι έχει ποιότητα και ότι μπορεί να προσφέρει”.


To Top