Μαίνεται η μάχη για πλέι οφ και εξάδα

Δεν άλλαξε τίποτα από τις πιθανότητες του Άρη για να μπει στα πλέι οφ και να διεκδικήσει ακόμα και την 6η θέση που σήμερα φαντάζει μακρινό σενάριο…

Οι κίτρινοι έχουν το κατάλληλο πρόγραμμα για να μην χάσουν πουθενά ως το φινάλε της κανονικής διάρκειας. Κατά πάσα πιθανότητα αν κάνουν το απόλυτο νικών στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια, τότε δύσκολα θα χάσουν την 6η θέση, ειδικά αν σήμερα ηττηθεί ο ΚΑΟΔ (11-10) στο Ρέθυμνο (8-13).

Ο Άρης (9-13) δεν θέλει να ισοβαθμήσει με τον Απόλλωνα (9-13) ή το Ρέθυμνο, γιατί υστερεί και με τις δύο ομάδες. Υπερτερεί με τον ΚΑΟΔ και έχει να παίξει έναν αγώνα με τα Τρίκαλα (9-13) στο Αλεξάνδρειο.

Αν ο Άρης παρουσιάσει αμυντικό πρόσωπο ίδιο με αυτό των Ιλισίων, τότε δεν μπορεί να χάσει από καμία ομάδα ως το τέλος. Παίζει με τον Πανελευσινιακό και τα Τρίκαλα εντός έδρας και με τον Ίκαρο και τον Κολοσσό εκτός έδρας.

Ο έκτος ΚΑΟΔ παίζει (εκτός από το σημερινό με το Ρέθυμνο) με τον Απόλλωνα Πατρών (εντός), τον Ολυμπιακό (εκτός), τον Πανελευσινιακό (εντός) και τα Τρίκαλα (εκτός).

Ο Απόλλων παίζει με ΚΑΟΔ (εκτός), Κηφισιά (εντός), Πανιώνιο (εκτός) και Παναθηναϊκό (εντός).

Το Ρέθυμνο παίζει με Κηφισιά (εκτός), Πανιώνιο (εντός), Παναθηναϊκό (εκτός) και Ηλυσιακό (εντός).

Τα Τρίκαλα παίζουν με Ολυμπιακό (εντός), Πανελευσινιακό (εκτός), Άρη (εκτός) και ΚΑΟΔ (εντός).



To Top