Μαγκώτσιος και πάλι σε δράση…

Υπό τις οδηγίες του πρώην προπονητή του Άρη Χρήστου Μαγκώτσιου και του προπονητικού τιμ (Γιάννης Γάκης, Νάσια Τόσκα και Κώστας Πάλλης), ξεκίνησαν οι προπονήσεις στην ακαδημία μπάσκετ, GBA.

Ο προπονητής που συνέδεσε το όνομά του με την κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα μπάσκετ του Άρη (το 1998), υπό αντίξοες συνθήκες, επέστρεψε στη δράση.

Oι επίσης πρώην παίκτες του Άρη Νίκος Χατζηβρέττας και Κώστας Χαραλαμπίδης, σε μια σύντομη τελετή έναρξης, καλωσόρισαν τα νέα μέλη της αθλητικής οικογένειας. Μίλησαν για το πρωτοποριακό προπονητικό πρόγραμμα της ακαδημίας, το κοινωνικό έργο και τους συνεργάτες της GBA, Γιώργο Χρυσάφη (γυμναστής), Σπύρο Κέλλη (καθηγητής ΤΕΦΑΑ – εργοφυσιολόγος), Μίλτος Θεοδώρου (χειρούργος ορθοπεδικός), Δημήτρη Αυτοσμίδη (φυσιοθεραπευτή), Νάσια και Ειρήνη Πασχαλέρη (διατροφολόγους).

Υποδέχθηκαν τους πρώτους νεαρούς αθλητές στο κλειστό γυμναστήριο της Τούμπας (ΜΕΝΤ).

Έπεται συνέχεια στο κλειστό γυμναστήριο της Τριανδρίας, όπου θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της πρώτης εβδομάδας, παρουσία του Λάζαρου Παπαδόπουλου.

Οι γονείς ενημερώθηκαν σχετικά με το πρόγραμμα των προπονήσεων το οποίο βρίσκεται στο στάδιο της τελικής διαμόρφωσης και οι αθλητές παρέλαβαν αθλητικό υλικό από την ADIDAS.

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Νίκος Χατζηβρέττας και ο Κώστας Χαραλαμπίδης θα είναι παρόντες στις προπονήσεις διατηρώντας τον ενεργό τους ρόλο στο προπονητικό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει και ατομικές προπονήσεις.

To Top