ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Μαγνήτης” ο Άρης για την Κοζάνη, 2.500 κόσμος στο γήπεδο – Θύρα 1 και 10 ευρώ το εισιτήριο για τους κίτρινους

Το όνομα του Άρη αποτελεί πόλο έλξης για έναν ακόμη αντίπαλο. Μεγάλη αναμένεται η προσέλευση των φιλάθλων στο ΔΑΚ Κοζάνης λόγω της παρουσίας του Άρη. Περίπου 2.500 κόσμος υπολογίζεται να γεμίσει το γήπεδο, με φιλάθλους και των δύο ομάδων.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του top-sport.gr από τη Δυτική Μακεδονία: “Αυτό σημαίνει «συναγερμός» για την Ελληνική Αστυνομία, αφού θα υπάρχουν ισχυρά μέτρα για την αποφυγή επεισοδίων μέσα και έξω από το γήπεδο. Οι φίλαθλοι του Άρη από την Θεσσαλονίκη αναμένεται να είναι αρκετοί, ενώ και από την Δυτική Μακεδονία θα δώσουν το παρόν.

Οι φίλαθλοι της Κοζάνης θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από τις θύρες 2 και 3, με την προσέλευσή τους να γίνεται από την Κεντρική είσοδο του γηπέδου. Από την άλλη, οι φίλαθλοι του Άρη θα δουν τον αγώνα από την θύρα 1 με την είσοδό τους να γίνεται από την πλάγια (ανατολική) είσοδο του ΔΑΚ Κοζάνης. Σε όλες τις εισόδους θα γίνει εξονυχιστικός έλεγχος από τους Αστυνομικούς, ούτως ώστε να μην περάσουν στον αγωνιστικό χώρο απαγορευμένα αντικείμενα που θα εμποδίσουν την διεξαγωγή του αγώνα.

Επίσης διμοιρία των ΜΑΤ θα υπάρχει ανάμεσα στους φιλάθλους του Άρη και της Κοζάνης, για καλύτερη προστασία. Η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 10€.”

To Top