ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρεις απουσίες μετράει η Κοζάνη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία

Την προετοιμασία της για τον αγώνα κόντρα στον Άρη ολοκλήρωσε σήμερα το απόγευμα η ομάδα της Κοζάνης στο Δημοτικό στάδιο της πόλης.

Όπως γράφει το τοπικό top-sport.gr: “Οι Γιάννης Παρασκευάς μετρά τρεις απουσίες στο απουσιολόγιό του, με μεγαλύτερη αυτή του Γιάννη Τσικόπουλου, ο οποίος στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Έβρο Σουφλίου έσπασε το χέρι του και θα λείψει για λίγο διάστημα. Επίσης ο Ζαχαριουδάκης θα είναι απών, αφού έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Η τρίτη απουσία για την Κοζάνη είναι του Δημήτρη Βουτσιώτη, ο οποίος παρουσιάστηκε στο στρατό και φαίνεται αρκετά δύσκολη η συμμετοχή του.

Όλοι οι υπόλοιποι παίχτες της Κοζάνης δήλωσαν «παρών» και είναι έτοιμοι για το δύσκολο παιχνίδι, κόντρα στον ιστορικό Άρη Θεσσαλονίκης.

Η προπόνηση έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα και περιελάμβανε αρκετό τρέξιμο και πολλές ασκήσεις με την μπάλα στα πόδια. Ο προπονητής της Κοζάνης έσωσε βάση στα τελειώματα των φάσεων, κάτι που θέλει να δει και στο ματς της Κυριακής.

Η Κοζάνη βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αφού έπειτα από 8 αγωνιστικές έχει «μόλις» έξι βαθμούς και θέλει να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα, απέναντι στον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα”.

Δείτε φωτογραφίες από το ρεπορτάζ του top-sport.gr:

Φωτογραφίες από την προπόνηση:

,

 

To Top