ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Γουότερς μπλογκΑΡΗ στον ΕΣΑΚΕ: “Η πιο δύσκολη στιγμή όταν είδα τον Μακ Νιλ στο παρκέ”

Κούραση και Μακ Νιλ απασχόλησαν κυρίως τον Ντομινίκ Γουότερς στην καταγραφή των σκέψεών του στο προσωπικό του μπλογκ στον ΕΣΑΚΕ, ενώ για τον αγώνα με τα Τρίκαλα στόχος όπως είπε ο παίκτης του Άρη είναι όχι μόνο η νίκη αλλά και η αγωνιστική βελτίωση.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ έγραψε στο μπλογκ του:

“Καταφέραμε την Τετάρτη να πάρουμε μια δύσκολη νίκη επί της Στεάουα. Ήταν η πιο δύσκολη ως τώρα. Μετά από ένα καλό πρώτο ημίχρονο η αντίπαλός μας αντέδρασε και έκανε την ανατροπή, αλλά δείξαμε ψυχική δύναμη και τελειώσαμε νικηφόρα το παιχνίδι. Τώρα κοιτάμε την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα. Είναι μια ομάδα που την ξέρουμε κατά κάποιον τρόπο, καθώς την αντιμετωπίσαμε και σε φιλικό στην προετοιμασία. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θέλουμε όχι μόνο τη νίκη, αλλά και να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι.

Η πιο δύσκολη στιγμή της εβδομάδας ήταν στον αγώνα με την Στεάουα όταν είδα στο παρκέ τον Μακ Νιλ. Μιλούσα εκείνη την στιγμή με τον Οκάρο (Γουάιτ) και πραγματικά ανησυχήσαμε πολύ. Είναι πολύ σκληρός τύπος και όταν βλέπεις κάποιον σαν εκείνο να υποφέρει έτσι τότε περνάει από το μυαλό σου το χειρότερο. Ευτυχώς όμως είναι καλά. Μετά το παιχνίδι έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και ήταν καθαρές. Μας είπε και εκείνος ότι νιώθει καλά οπότε ηρεμήσαμε. Είμαστε χαρούμενοι που τελικά δεν ήταν κάτι σοβαρό.

Είμαστε κουρασμένοι και σωματικά και ψυχικά. Στο Eurocup είμαστε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο με κουραστικά ταξίδια, ενώ πολύ σκληρό είναι και το Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Πρέπει κάθε φορά να προσαρμοζόμαστε σε διαφορετικούς αντιπάλους, με τελείως διαφορετικές τακτικές. Πρέπει όμως να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Ο κόουτς και το επιτελείο κάνουν ότι μπορούν για φτιάξουν έτσι το πρόγραμμα ώστε να έχουμε λίγο χρόνο ξεκούρασης. Την Πέμπτη είχαμε μια εύκολη μέρα και μπορέσαμε λίγο να ξεκουραστούμε, ώστε να μπούμε συγκεντρωμένοι στην προετοιμασία για την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα.

Προσωπικά δεν είχα χρόνο να κάνω κάτι το ιδιαίτερο αυτή την εβδομάδα. Είναι η κοπέλα μου εδώ και επιλέγω να περνάω τον λίγο ελεύθερο χρόνο μου μαζί της γιατί τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας είμαστε στον… δρόμο”.

 

To Top