ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μαζέψτε τα “σκουπίδια” από την Βουλή! Αηδία για τον μέζεα… πολιτικό Ζουράρι!

Γνωρίζουμε ότι εκτός από την Σαντορίνη, η Ελλάδα πλημμυρίζει από γραφικούς, γραφικότητες κάνει… εξαγωγή, έχοντας απόθεμα γραφικότητας!

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Έχουμε διαπιστώσει ουκ ολίγες φορές, ότι οι κυβερνήσεις, με αποκορύφωμα την σημερινή κυβέρνηση, να κάνουν τα “γλυκά μάτια”, να κάνουν “πλάτες”, σε συλλόγους και πρόσωπα του συστήματος, όπως σύλλογος του συστήματος είναι και ο συμπολίτης με πολύχρονη μάλιστα συνέπεια, συνέχεια και συναλλαγή, άσχετα με το κουτόχορτο που ταΐζουν δεξιά κι αριστερά στους “υπηκόους” τους.

Παρατηρούμε πολιτικούς να κάνουν “πολιτική” εκδηλώνοντας απροκάλυπτα τις συλλογικές τους προτιμήσεις, αναλαμβάνοντας και το κόστος των δημόσιων τοποθετήσεων τους. Πρόβλημα τους, δικαίωμα τους…

Όμως όλα έχουν ένα όριο κι ένα… μέτρο. Μέτρο το οποίο ξεπέρασε ο άνθρωπος, ο οποίος κατέχει θέση Υφυπουργού Παιδείας στην κυβέρνηση και ο οποίος εξύβρισε με απαράδεκτο τρόπο και ιδιαζόντως… απεχθή, τον Άρη (όπως θα έλεγε κι ο πολιτικάντης, τρομάρα του…)! 

Ο “κύριος” Ζουράρις σε τοποθέτηση του σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης ένιωσε… άνετος κι ωραίος, προφανώς με την σιγουριά ότι είναι και σε… προστατευόμενο περιβάλλον, λέγοντας φόρα παρτίδα: “ποιος τον γ@μ@ει… τον Άρη”, ξεπερνώντας κάθε όριο ευπρέπειας, ευαισθησίας και φυσικά βλακείας! 

Θα χρησιμοποιήσουμε μια φράση από τα πρακτικά της Βουλής δια στόματος του ανιστόρητου: «Πρόκειται περί ληστρικού κράτους. Και βεβαίως, υπενθυμίζουμε ότι μας έχουν πρήξει τα μέζεα του στεατοπυγικού μας υποσυστήματος” οι πολιτικοί τύπου Ζουράρι (συμπληρώνοντας εμείς…)!

Όλα έχουν κι ένα όριο. Μην παίζετε με τον κόσμο, με την υπομονή και τα όρια του, με το προσωπείο του… ντεμέκ κουλτουριάρη, Μακεδονομάχου, ξερόλα, ειδήμονα. Πριν πιάσετε στο στόμα σας τον Άρη, να… πλένεστε. Γενικώς κι ειδικώς…

Κύριοι της κυβέρνησης, μαζέψτε τους… μέζεα πολιτικούς, αυτούς που ρίχνουν λάδι στην φωτιά, προάγουν τη βία, “οπλίζουν” εκρηκτικές καταστάσεις, την ώρα που θα έπρεπε να δίνουν λύσεις στην κοινωνία και με πράξεις να βοηθούν όλους τους Έλληνες να αποδράσουν από την τεράστια κρίση οικονομική, αλλά και αυτών των ίδιων των αξιών.

Η κυβέρνηση οφείλει αν έχει… μέζεα, να “σκουπίσει” τον Ζουράρι, έναν πολιτικό κηφήνα και να τον στείλει στα παρεάκια του κι εκεί ας λέει ότι θέλει. 

Μας ζάλισε τα… μέζεα άλλωστε δημόσια, φτάνει!

Περιμένουμε την στοιχειώδη αντίδραση από τους θεσμούς του Άρη!

Είναι το ελάχιστο που οφείλουν να κάνουν ΑΣ, ΠΑΕ και ΚΑΕ!

 

 

To Top