ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μαζέψτε την! “Καμικάζι” και ανεπαρκής η Τσαρούχα, πήγε να τα τινάξει όλα στον αέρα!

Το γράψαμε και χθες, το γράφουμε και σήμερα, αν και νιώθουμε άβολα… Όμως δεν είναι δυνατόν να κλείσουμε τα μάτια στα όσα έκανε μια διαιτητής… καμικάζι, όπως είναι η κα Τσαρούχα, η οποία ξεπέρασε τον (κακό) εαυτό της!

Ξεκάθαρα ήταν η αρνητική πρωταγωνιστής -για μια ακόμη φορά- μια διαιτητής, η οποία προφανώς έχει εμμονή σε βάρος του Άρη. Δεν εξηγείται αλλιώς…

Να κλάψεις ή να γελάσεις; Χθες διακοπή για το τίποτα από τη συγκεκριμένη… καμικάζι (διαιτητή, πλέον δεν την λες). Αποχώρησε στα αποδυτήρια, μαζί με τον κομισάριο. Οι άνθρωποι του Άρη βρέθηκαν στα αποδυτήρια, ενώ είχαν σύσκεψη με τον κομισάριο κ. Σιμητόπουλο. Ευτυχώς κράτησαν όλοι την ψυχραιμία τους.

Δύο παρατηρήσεις έγιναν στον Άρη και όπως απείλησε η Τσαρούχα, εάν επαναληφθεί θα εκκενώσει το γήπεδο! Φοβερά πράγματα… Γίνονται εγκλήματα σε άλλα γήπεδα και στο Παλέ, στολίδι του μπάσκετ, με μια συγκλονιστική συμπεριφορά από τους φίλους του Άρη, η Τσαρούχα έβαλε… μπουρλότο!

Δικαιολογημένες οι αποδοκιμασίες του κόσμο. Μετά το τέλος του αγώνα το φύλλο αγώνα, έσφιξε τη θηλειά ακόμη πιο σφιχτά στον λαιμό του Άρη!

Τι γράφτηκε στο φύλλο αγώνα; Τρία υβριστικά συνθήματα, εκ των οποίων τα δύο αφορούσαν την Τσαρούχα. Εγινε λόγος για την εξάλεπτη διακοπή στο ματς, την στιγμή που οι διαιτητές αποχώρησαν στα αποδυτήρια. Επίσης, για την αποβολή του Σερέλη, επισημάνθηκε πως αποκάλεσε τον ρέφερι, Πουρσανίδη “ξεφτίλα…”.

Εάν ξανά γίνει σε άλλο παιχνίδι και πάλι διακοπή για οποιοδήποτε λόγο τότε κινδυνεύει με τιμωρία η έδρα του Άρη! Φοβερά πράγματα.

Κάποιος λοιπόν να την… μαζέψει διαιτητικά, να τις εξηγήσει ότι η εμπάθεια δεν βοηθάει, αρκεί να κάνει απλά τα στοιχειώδη στο μπάσκετ.

To Top