ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το κέρδος της επιστροφής του Ντουκουρέ μετά από 85 μέρες και η ξεχωριστή αγκαλιά στον γιατρό του Άρη!

“Το πιο σημαντικό για μένα κέρδος είναι η επιστροφή του Ντουκουρέ, ο οποίος αγωνίστηκε μετά από πολύ πολύ καιρό και ήταν πολύ θετικός”… Μέσα σε αυτές τις… 23 λέξεις του Άλαν Πάρντιου, θα μπορούσε να συνοψίσει κάποιος την εξήγηση γιατί προκάλεσε χαμόγελα η επιστροφή του Σέικ Ντουκουρέ στη δράση!

Ο Ιβοριανός μέσος όχι απλά μπήκε στο 73′ ως αλλαγή, αλλά πάλεψε να “κερδίσει το στοίχημα” της επανένταξής του και σίγουρα τα κατάφερε. Έσφιξε τα δόντια, πάλεψε και ήταν θετικός, πετυχαίνοντας το γκολ που άνοιξε τον δρόμο για την αντεπίθεση του Άρη.

Δείχνει απόλυτα επαγγελματίας, δεν το βάζει κάτω, παλεύει και δείχνει πεισμωμένος να πετύχει τον σκοπό του. Είναι γεγονός ότι συμμετείχε στις τελευταίες προπονήσεις και πήρε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της Κυριακής με την Μακάμπι, τεστάροντας δυνάμεις σ’ ένα παιχνίδι, μετά από τις 11 Σεπτεμβρίου, όταν αγωνίστηκε στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Δηλαδή μετά από 85 μέρες!

“Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Ήταν ένα δύσκολο δίμηνο. Πολύ περίπλοκο. Δούλεψα όμως σκληρά για να επανέλθω. Σήμερα μπόρεσα να παίξω. Τα κατάφερα. Χάρηκα για το γκολ μου αλλά και ότι εγώ αλλά και η ομάδα καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στο παιχνίδι. Μέσα από αυτά τα ματς βρίσκω και εγώ αλλά και η ομάδα ρυθμό” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντουκουρέ, ενώ σημείο αναφοράς αποτελεί η αγκαλιά με τον γιατρό του Άρη Νίκο Ξυλούρη, τον άνθρωπο που στήριξε όσο λίγοι τον παίκτη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

 

To Top