ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μαζικού: “Επιθετικοί και αποφασιστικοί για τη νίκη!” (video)

Ο Μπράντλεϊ Μαζικού επισήμανε στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA, εν όψει του σημερινού (29/12, 18:00, NS Prime) αγώνα με τον Παναιτωλικό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, τι πρέπει να κάνουν οι “κίτρινοι” για να πάρουν το τρίποντο.

Είπε για Λεβαδειακό…“Είναι ένα παιχνίδι που πέρασε. Ξέρουμε ότι κάναμε κάποια λάθη. Τώρα, όμως, επικεντρωνόμαστε σε αυτό που έρχεται, με τον Παναιτωλικό. Το προηγούμενο παιχνίδι το έχουμε αφήσει πίσω μας. Στο μυαλό μας είναι μόνο η νίκη στον αγώνα με τον Παναιτωλικό”.

Ερωτώμενος πώς περιμένει ότι ενδέχεται να εξελιχθεί ο αγώνας με τον Παναιτωλικό, απάντησε: “Είναι μια καλή ομάδα ο Παναιτωλικός. Προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, ενώ είναι επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις του. Αυτά πρέπει να τα προσέξουμε, για να εξελιχθεί καλά το παιχνίδι για εμάς. Εμείς ετοιμάζουμε το δικό μας πλάνο, το οποίο θα δείξουμε στο γήπεδο. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά για εμάς!”

Στην επισήμανση ότι ο Παναιτωλικός είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός στις εκτός έδρας αναμετρήσεις του και στην ερώτηση το γεγονός αυτό τι σκέψεις δημιουργεί στην ομάδα σχετικά με την προσέγγιση του ματς, είπε: “Δεν δίνουμε σημασία στο τι κάνει ο Παναιτωλικός στα εντός ή εκτός έδρας παιχνίδια του. Πράγματι, όμως, εκτός έδρας τα πηγαίνει καλύτερα. Εμάς μας ενδιαφέρει να παίξουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο που μπορούμε”.

Κι όσο για το αν η απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Λεβαδειακό είναι οδηγός για το πώς πρέπει να παίξουν κόντρα στον Παναιτωλικό, συμφώνησε: “Πράγματι, είναι οδηγός το δεύτερο ημίχρονο στον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Πρέπει να επιβάλουμε το ρυθμό μας στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, να πιέσουμε τους εαυτούς μας, ώστε να είμαστε επιθετικοί από την αρχή. Πρέπει, επίσης, να είμαστε πιο αποφασιστικοί από ό,τι στο προηγούμενο παιχνίδι, για να πάρουμε τη νίκη”.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

To Top