Μαθαίνει τον αντίπαλο στο κύπελλο

Σήμερα και λίγο μετά τις 18:45 (αν δεν υπάρξει παράταση και πέναλτι) ο Άρης θα γνωρίζει τον αντίπαλό του στους «32» του Κυπέλλου Ελλάδας. Στις 17:00 είναι προγραμματισμένο  να γίνει το παιχνίδι Απόλλων Σμύρνης – Πανθρακικός, από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος των «κίτρινων», σε ένα θεσμό στον οποίο η ομάδα του Μίχαλ Πρόμπιερζ και φέτος ποντάρει πολλά.

Ο αγώνας θα είναι νοκ άουτ και θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Απόλλωνα, το «Γεώργιος Καμάρας» (Ριζούπολη), ενώ αν υπάρξει ισοπαλία θα έχουμε παράταση ή και πέναλτι.

Φαβορί δύσκολο να υπάρξει, αφού τις δύο ομάδες μπορεί να τις χωρίζει μία κατηγορία (Πανθρακικός Football League, Απόλλων Σμύρνης Football League 2), όμως ο Απόλλωνας είναι δύσκολος αντίπαλος και διαθέτει δυνατή έδρα.

Από τους γηπεδούχους θα απουσιάζει ο Γιώργος Αντωνίου, ενώ από το ρόστερ ξεχωρίζουν ο (πρώην παίκτης του Άρη) Γιάννης Λαζανάς, ο Γιώργος Ζαχαρόπουλος, ο Θανάσης Κόης και ο Φώτης Κισκαμπάνης, ενώ προπονητής της ομάδας είναι ο Στάθης Σταθόπουλος.

Από την άλλη οι «κροκόδειλοι» της Κομοτηνής έχουν ένα πολύ πλούσιο ρόστερ και προπονητή τον Σάββα Παντελίδη, με βοηθό τον παλιό παίκτη του Άρη, Ζόραν Στοΐνοβιτς. Οι Σικαλιάς, Σαρακατσάνος, Κοντογουλίδης, Ουέλινγκτον, Μπαϊκαρά, Μίνγκας και Μπουτζίκος είναι κάποιοι από τους καλούς ποδοσφαιριστές που πλαισιώνουν την ομάδα του Πανθρακικού. Να σημειωθεί ότι στο γήπεδο θα υπάρχει γενική είσοδος 5 ευρώ, όπως και σε όλα τα παιχνίδια του Απόλλων φέτος (στην προσπάθεια που κάνει να ανέβει), ενώ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα αγωνιστεί με επετειακή φανέλα της συμπλήρωσης των 120 χρόνων από την ίδρυσή της.
 

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του κυπέλλου
 

Παράλληλα, σήμερα θα διεξαχθούν κι όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της δεύτερης φάσης, από τα οποία θα προκύψουν και οι υπόλοιποι αντίπαλοι των ομάδων της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων:

(Δημοτικό Βατανιακού) 14.00: Βατανιακός-Αγροτικός Αστέρας 

(Κρανούλας Ιωαννίνων) 14.00: Δόξα Κρανούλας-Παναχαϊκή 

(«Παντελής Μαγούλας») 14.00: Νίκη Βόλου-Θρασύβουλος Φυλής 

(Δημοτικό Ζακύνθου) 14.00: Ζάκυνθος-Πιερικός 

(Μεσσηνιακού) 14.00: Καλαμάτα-Φωκικός 

(Δημοτικό Τυρνάβου) 14.00: Τύρναβος 2005-Βέροια 

(Δημοτικό Ηράκλειας) 14.00: Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας-Εθνικός Αστέρας 

(Ελληνικό) 14:00: Κεραυνός Γλυφάδας-Καλλονή 

(Δημοτικό Σκύδρας) 14.00: Αετός Σκύδρας-Ηρακλής Ψαχνών 

(1ο Ο.Α.Κ.Α. Δήμου Κατερίνης) 17.00: Πόντιοι Κατερίνης-Βύζας Μεγάρων 

(«Θ. Βαρδινογιάννης») 15.00: Ρούβας ΑΣ-Λάρισα 

(«Γεώργιος Καμάρας») 17.00: Απόλλων Σμύρνης-Πανθρακικός

(Δημοτικό Ελευσίνας) 17.00: Αστέρας Μαγούλας-Καλλιθέα

Τα παιχνίδια της Πέμπτης:

(Δημοτικό Ρουφ) 14.00: ΠΑΟ Ρουφ-Διαγόρας 

(Δημοτ. Γυμν. Αναγέννησης) 14.00: Οδυσσέας Αναγεννήσεως-Πλατανιά

To Top