Ξεκινάει η επιχείρηση με… κωδικό «Πανιώνιος»

Η ξεκούραση των… πολεμιστών από τη «μάχη της Κρήτης» κράτησε 24 ώρες. Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επιστρέψουν σήμερα Τετάρτη από το ρεπό της Τρίτης με… φουλ πρόγραμμα. Τα κεφάλια μέσα και η επιχείρηση με… κωδικό «Πανιώνιος» ξεκινάει!

Για σήμερα υπάρχει προγραμματισμένη διπλή προπόνηση από τον Μίχαλ Πρόμπιερζ. Ο 39χρονος τεχνικός άφησε τους παίκτες του να ξεκουραστούν χθες, όμως από την Τετάρτη αναμένεται να αρχίσει η προετοιμασία για το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης.

Εκεί ο Πολωνός προπονητής δε θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Ντάρσι Νέτο και τον τιμωρημένο (εκτός κι αν υπάρξει κάποια θεαματική αλλαγή δεδομένων) Χαβιέρ Ουμπίντες.

Ο Πρόμπιερζ θέλησε να αποφορτίσει την ομάδα και να ρίξει τους τόνους για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, ώστε οι «κίτρινοι» να μη… μείνουν στο διπλό στο «Γεντί Κουλέ». Δεν είναι τυχαίο, ότι στην προπόνηση της Δευτέρας δεν τους είπε ούτε λέξη για την νίκη επί του ΟΦΗ.

Έτσι θέλησε να κρατήσει άπαντες προσηλωμένους στο στόχο, που δεν είναι άλλος από το να μπορέσει ο Άρης να… τρέξει ένα μεγάλο σερί νικών, για να ρεφάρει το κακό του ξεκίνημα. Και για να γίνει αυτό, οι κίτρινοι θα πρέπει να είναι πανέτοιμοι για το δεύτερο διπλό μέσα στην Νέα Σμύρνη.

Από σήμερα θα ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να πάψουν να σκέφτονται οτιδήποτε άλλο, παρά μόνο το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν και οι περιπτώσεις των Ντάνιελ Τσέζαρεκ και Κώστα Καπετάνου, οι οποίοι ανάρρωσαν. Οι δύο ποδοσφαιριστές τοποθετήθηκαν στο δεύτερο γκρουπ προπονήσεων, από τον Πρόμπιερζ, ο οποίος δε θέλησε να τους βάλει αμέσως σε φουλ ρυθμό ρισκάροντας κάποια υποτροπή, κάτι που αν συνεχιστεί θα σημαίνει ότι δεν θα έχουν πιθανότητα συμμετοχής στην αποστολή για την Αθήνα. 

 

To Top