ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Μακάρι να έρθει ένας Λάσκαρης και στο ποδόσφαιρο! Γιατί είναι ιδανική λύση ο Αρβανιτίδης”

O παλαίμαχος τερματοφύλακας του Άρη, Αλέκος Κατσιαούνης μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης για τα τεκταινόμενα στον ιστορικό σύλλογο.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

Για την κατάσταση στον Άρη: «Ο Άρης εξακολουθεί να έχει προβλήματα, δε βλέπουμε λύση, φτάσαμε τέλη Ιουλίου η ομάδα δεν ξέρει που θα παίζει και αυτό έχει φέρει ανησυχία στους ανθρώπους και τον κόσμο. Η Football League θα είναι ένα βήμα σταθερότητας στα διοικητικά του Άρη, γιατί στη γ.σ. δεν ξεκαθάρισε το τοπίο. Έχω την αίσθηση πως θα υπάρξουν άνθρωποι που θα μπουν στην ΑΜΚ με σημαντικά ποσά θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν την ΠΑΕ».

Πιστεύει ότι ο Αρβανιτίδης θα αλλάξει προς το καλύτερο τον Άρη: «Στήριξα, και δεν το κρύβω, τη λύση Αρβανίτιδη που τη θεωρώ ιδανική για τον Άρη γιατί μπορούν να δώσουν μια ηρεμία στο σύλλογο. Γίνονται προπονήσεις με κλειστές πόρτες με προστασία κάτι που δεν είναι καλό για το σύλλογο Ο Άρης συρρικνώνεται μέρα με τη μέρα, κάποιοι καταλαβαίνουν πως δεν αντιπροσωπεύουν 100% τον Άρη με υγεία και δημιουργούν αυτές τις καταστάσεις, όταν δεν έχε να φοβηθείς κάτι και κάνεις ανοιχτές προπονήσεις στο Ρύσιο ώστε να έρθει ο κόσμος που ανησυχεί. Η πλευρά Αρβανιτίδη ήταν έτοιμη να ανεβάσει την ομάδα στη Β Εθνική και με καλές προσθήκες να άνοιγε ο δρόμος και για τη Σούπερ Λιγκ. Μακάρι να ερχόταν ένας άνθρωπος, τύπου Λάσκαρη, να καλύψει τα πάντα και να έρθει η ηρεμία. Δε σημαίνει ότι αν έρθει στον Άρη κάποιος δυνατότερος από τον Αρβανιτίδη θα τον αφήσουμε εκτός».

Θα έχει ρόλο στον Άρη αν αναλάβει ο Αρβανιτίδης; «Ναι, οι άνθρωποι του Αρβανιτίδη με προσέγγισαν, έχουμε μιλήσει και θα είμαι στο αγωνιστικό τμήμα»

Για την απουσία Καλαιτζίδη: «Όφειλε να μιλήσει γιατί ήταν αυτός που έτρεχε τη χρονιά και ο αδερφός του ήταν στην Αμερική και δεν είχε πλήρη εικόνα»

Για το αν πρέπει να παραιτηθεί: «Δε μπορώ να ξέρω τι σκέφτεται η οικογένεια Καλαιτζίδη, όμως αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει αναβρασμός. Ας αφήσουν τους εγωισμούς για το καλό του Άρη. Όταν είσαι στη Γ εθνική με αυτούς τους αντιπάλους και βγαίνεις δεύτερος αυτό είναι στοιχείο αποτυχίας. Θεωρώ πως ήταν η χειρότερη στιγμή στην ιστορία 100 χρονών του Άρη»

Για τον Μπάμπη Τεννέ: «Θα μπερδέψει περισσότερο τα πράγματα. Δεν ξέρω ποιος θα παίρνει πρωτοβουλίες, δεν είναι ξεκάθαρο ποιος θα είναι ο προπονητής και ποια λογική από τους δυο θα επικρατήσει και θα αναλάβει την ευθύνη για το ποδοσφαιρικό τμήμα».

To Top