ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χαβίτο: “Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στην… Εστρεμαδούρα”

Χαρούμενος για την παραμονή του στην Ελλάδα δήλωσε ο Χαβίτο, ωστόσο αποκάλυψε στον ισπανικό Τύπο πως θα ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο Ισπανός που συνεχίζει στον Πανθρακικό, ενώ συζητήθηκε το όνομά του για να ντυθεί και πάλι στα κιτρινόμαυρα σημείωσε πως δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις να γυρίσει στην Ισπανία, γι’ αυτό και αποφάσισε να υπογράψει με τους Θρακιώτες για ένα χρόνο, ωστόσο τόνισε πως επιθυμία του είναι να κλείσει την καριέρα του στην Εστρεμαδούρα.

«Περίμενα κάποια καλή πρόταση για να επιστρέψω στην Ισπανία, αλλά δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις που ήθελα. Έτσι τελικά αποφάσισα να παραμείνω στην Ελλάδα και υπέγραψα στον Πανθρακικό για ένα χρόνο. Θα ήθελα πάντως να ολοκληρώσω την καριέρα μου στην Εστρεμαδούρα. Δεν με ενοχλεί καθόλου που έμεινα στην Ελλάδα, γιατί βρίσκομαι πολλά χρόνια στη χώρα. Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου είμαστε χαρούμενοι εδώ, όλοι μας φέρονται πολύ καλά», είπε αρχικά.

Επίσης αναφέρθηκε και στην πρώην ομάδα του, την Κέρκυρα: «Ο στόχος μας ήταν εξ αρχής να σωθούμε και τον πετύχαμε, άρα όλα καλά. Έπαιξα σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια».

To Top