«Μακάρι να είχαν το πάθος σας και οι ποδοσφαιριστές»

“Σκασμένος” ο κόσμος του Άρη, μετά τον αγώνα δεν μπορούσε να πιστέψει την αγωνιστική κατρακύλα της ομάδας. Αρκετοί φίλαθλοι βλέποντας του Γιώργο Μπόγρη και Χρήστο Ταπούτο δεν έκρυψαν τα αισθήμάτα και τις σκέψεις του για τις ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ…

Όπως σε κάθε αγωνιστική έτσι και σήμερα, αρκετοί ήταν οι αθλητές από τα διάφορα τμήματα του συλλόγου που έδωσαν το “παρών” στο Κλεάνθης Βικελίδης για να παρακολουθήσουν ζωντανά την αναμέτρηση της ομάδας με τον Παναιτωλικό. Συγκεκριμένα, στα επίσημα του γηπέδου βρέθηκαν και δύο εκπρόσωποι του τμήματος μπάσκετ, που χτες πανηγύρισε τη νίκη επί του Ηλυσιακού, με 83-67. 

Ο λόγος για τον Χρήστο Ταπούτο αλλά και τον… νεοφερμένο Γιώργο Μπόγρη, οι οποίοι έδειξαν να ζουν έντονα το παιχνίδι καθ’ όλη τη διάρκειά του. Η αναμέτρηση αυτή, ήταν η δεύτερη που παρακολούθησε από κοντά ο 22χρονος μπασκετμπολίστας, καθώς είχε προηγηθεί εκείνη με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό πριν από δύο εβδομάδες. Ο νεαρός σέντερ φαίνεται να έχει ήδη εγκλιματιστεί στη Θεσσαλονίκη, ενώ δείχνει να απολαμβάνει την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι των “κίτρινων” τόσο στο “Παλέ”, όσο και στο “Χαριλάου”.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι μετά τη λήξη της αναμέτρησης αρκετοί ήταν οι φίλοι του Άρη που πλησίασαν τους δύο Έλληνες καλαθοσφαιριστές, κατά την αποχώρησή τους από το γήπεδο, αφενός για να τους συγχαρούν για την χθεσινή νίκη, και αφετέρου για να εκφράσουν το… πόνο τους για την σημερινή εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του Μίχαλ Πρόμπιερζ.

“Μακάρι η ποδοσφαιρική ομάδα σήμερα να έπαιζε με το ίδιο πάθος και ζήλο με τον οποίο αγωνιστήκατε και εσείς χθες, αλλά και στα υπόλοιπα παιχνίδια, μακάρι να έπαιζαν σαν και σας οι ποδοσφαιριστές ” είναι ορισμένα από τα όσα ο κόσμος θέλησε να μοιραστεί  μαζί τους. Tόσο ο Μπόγρης, όσο και ο Ταπούτος αποχώρησαν σκεπτικοί κι αμίλητοι.
 
* Στη φωτογραφία ο Γιώργος Μπόγρης με την Ελπίδα Φαρδογιάννη.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top