«Μακάρι να παίξω κόντρα στον Άρη»

Ο Ηλίας Σολάκης μετά την εγχείριση στη μέση στο τέλος Οκτώβρη επέστρεψε στο γήπεδο, έπιασε μπάλα μετά από 40 μέρες και είναι έτοιμος να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας.

Ο Έλληνας φορ μίλησε στο arcadia-sports για την επιστροφή του: “Περίμενα πως και πως αυτή τη στιγμή. Έχω πολύ διάθεση γιαλ ποδόσφαιρο. Από αυτή την Κυριακή θα μπορώ να προσφέρω όποτε με χρειαστεί η ομάδα. Μακάρι να παίξω στο ματς με τον Άρη και να συνδυαστεί με γκολ η πρώτη μου εμφάνιση με τη φανέλα του Αστέρα” τόνισε ο Σολάκης.

Σε ό,τι αφορά το βαθμό ετοιμότητας του ο Σολάκης τόνισε: “Είμαι απόλυτα έτοιμος καθώς όλο αυτό το διάστημα ακολουθούσα ειδικό πρόγραμμα με τη βοήθεια των γυμναστών και των φυσικοθεραπευτών της ομάδας. Δούλεψα πάρα πολύ και πλέον περιμένω να έρθει η ώρα για να αγωνιστώ”.

Η χαρά του Σολάκη για την επιστροφή στα γήπεδα είναι τόσο μεγάλη που θέλησε να τη μοιραστεί και μέσω facebook. Ο 37χρονος επιθετικός έγραψε στην προσωπική του σελίδα: “Επιστροφή στα γήπεδα μετά από τον τραυματισμό μου με τη βοήθεια όλων. Της οικογένειας μου και του θεού, και φυσικά με υπομονή και πάρα πολύ δουλειά στο πρόγραμμα αποκατάστασης μου. Είμαι και πάλι έτοιμος να παίξω ποδόσφαιρο. Τους ευχαριστώ όλους”.

 

To Top