ΜΠΑΣΚΕΤ

ΜακΓκι στο PRESSARIS: «Και την… ψυχή μας στο παρκέ»!

Ο Γκάρι ΜακΓκι μίλησε στο PRESSARIS για την αποφασιστικότητα και το πάθος που διακατέχει τους παίκτες του Άρη και την υποστήριξη που περιμένουν από τον κόσμο.

Για τη σημερινή εμπειρία της πρώτης Aris Open Day: «Ήταν υπέροχο που παίξαμε για πρώτη φορά (σ.σ. ο ίδιος δεν αγωνίστηκε), έστω και σε ένα παιχνίδι επίδειξης, μπροστά στον κόσμο μας, επικοινωνήσαμε μαζί τους και περάσαμε μια διαφορετική μέρα με αυτόγραφα και πολλές φωτογραφίες.

Ελπίζω να τους δείξαμε ότι έχουμε μια καλή ομάδα, είμαστε ένα καλό γκρουπ παικτών και προπονητών και θέλουμε να τους έχουμε δίπλα μας σε όλη τη σεζόν. Έρχονται μεγάλα πράγματα για αυτή την ομάδα, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις για να έχουμε μια πετυχημένη σεζόν».

Όσον αφορα τους προσωπικούς του στόχους: «Θέλω να βοηθάω την ομάδα μου να παίρνει νίκες. Μόνο αυτό με ενδιαφέρει και θα κάνω οτιδήποτε μπορώ και μου ζητηθεί από τον κόουτς για να κερδίζουμε, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Πρέπει να παλεύουμε σε κάθε αγώνα και να αφήνουμε τα πάντα, ακόμα και την… ψυχή μας στο παρκέ».

Για την ατμόσφαιρα στο Καυτανζόγλειο, όπου παρακολούθησε το ποδοσφαιρικό παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΛ: «Ήταν μόλις το δεύτερο παιχνίδι ποδοσφαίρου που παρακολουθώ από κοντά και ήταν συναρπαστικό, κάτι το μοναδικό. Ανυπομονώ να το ζήσω και εδώ στο δικό μας γήπεδο. Οι φίλαθλοι ήταν… τρελοί και ακόμα περισσότερο όταν έμπαιναν τα γκολ. Το απόλαυσα!».

Το μήνυμα στους φίλους του Άρη: «Τους περιμένουμε και εδώ, να γεμίσουν το γήπεδο και να δημιουργήσουν αυτή την καυτή ατμόσφαιρα, που θα μας δώσει την ενέργεια που χρειαζόμαστε για να κερδίζουμε τα παιχνίδια».

To Top