ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Ύμνοι” από την Ισπανία για τον Άρη του Πάκο Ερέρα!

Τα ΜΜΕ της πατρίδας του Πάκο Ερέρα αποθεώνουν τον Καταλανό κόουτς για τα πρώτα δείγματα γραφής του Άρη!

Αναλυτικά όσα αναφέρουν:

Μετά από τέσσερα χρόνια μεταξύ Γ’ και Β’ Εθνικής, ο Άρης επέστρεψε στην κορυφή με δύο νίκες στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Η επιστροφή που έχει μετατραπεί σε παραμύθι εξαιτίας του Πάκο Ερέρα. Η ομάδα έχει μόνο νίκες με πέντε γκολ υπέρ και δύο κατά.

Ο Άρης, από την προετοιμασία, έδειξε ότι η επιστροφή του δε θα αφήσει κανέναν αδιάφορο. Σε επτά φιλικούς αγώνες μεταξύ Ιουλίου και Αυγούστου, η ομάδα του Πάκο Ερέρα δε γνώρισε την ήττα και δέχθηκε μόλις ένα γκολ”

Για τις μεταγραφές: “Ο Άρης του Πάκο Ερέρα, έδειξε ήδη πόσο καλά κινήθηκε στην μεταγραφική περίοδο. Παίκτες σαν τον Μπρούνο Γκάμα, τον Ματέο Γκαρσία και τον Χαβιέ Ματίγια, προσαρμόστηκαν τέλεια στην Superleague, οι οποίοι τον οδήγησαν σε δύο νίκες, διατηρώντας το παθητικό στο μηδέν. Η ομάδα παίζει καλά.

Χτίστηκε μια ικανή ομάδα που μπορεί να διαχειριστεί πολλές διαφορετικές περιπτώσεις, ανάλογα τον αντίπαλο και την στιγμή του παιχνιδιού. Ως κανόνας, ο Άρης προσπαθεί να βρει την αντίπαλη περιοχή μέσα από την κατοχή της μπάλας, αλλά μπορεί επίσης να εκπλήξει τον αντίπαλο είτε με ατομικές ενέργειες των Γκάμα, Γκαρσία και Ντιγκινί είτε με εκτελέσεις φάουλ του Ματίγια.

Χωρίς τη μπάλα, η ομάδα του Ερέρα πιέζει στο αντίπαλο γήπεδο και κερδίζει “μπάλες” που βγάζουν την μεσοεπιθετική γραμμή με αβαντάζ. Ο Άρης κρατάει το “μηδέν”, χάρη στον Φραν Βελέθ, αλλά και χάρη στον Χουλιάν Κουέστα”

To Top