Μακρίδης: «Έχουμε δυνατότητες, χρειαζόμαστε διάρκεια»

Το νικηφόρο αποτέλεσμα (2-0), αλλά κυρίως η εμφάνιση της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στο Βόλο 2004, ήταν μεγάλης σημασίας από κάθε άποψη, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Ηρακλή Μακρίδη. Ο τεχνικός του Άρη μίλησε στο PRESSARIS εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι το παιχνίδι αυτό θα είναι η αρχή των καλύτερων εμφανίσεων που θα ακολουθήσουν.

«Η νίκη αυτή, πέρα από τους τρεις βαθμούς που μας χάρισε, ήταν πολύ σημαντική από πλευράς ψυχολογίας. Χρειαζόμασταν αυτή την εμφάνιση, η οποία πιστεύω ότι θα μας δώσει τροφή για τη συνέχεια. Είναι ελπιδοφόρο το γεγονός ότι το αποτέλεσμα συνδυάστηκε από μία πολύ καλή απόδοση των κοριτσιών, τα οποία έδειξαν διάθεση και αγωνιστικότητα απέναντι σε μία ομάδα που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση.

Ο κ. Μακρίδης στάθηκε για άλλη μία φορά στις δυνατότητες τις οποίες διαθέτει η ομάδα, οι οποίες εφόσον συνδυαστούν με καλή ψυχολογία μπορούν να οδηγήσουν τον Άρη ψηλά: «Εμείς, που ζούμε καθημερινά την ομάδα, βλέπουμε ότι αυτό το σύνολο έχει τις δυνατότητες να καταφέρει κάτι καλό τη φετινή χρονιά. Από την αρχή της σεζόν, αυτό που ψάχνουμε είναι η νοοτροπία του νικητή, με άλλα λόγια το θάρρος και το θράσος και πιστεύω ότι τα βρήκαμε στο πρόσφατο παιχνίδι μας. Αποδείξαμε, λοιπόν, ότι μπορούμε να παρουσιαζόμαστε ανταγωνιστικοί. Αυτό που απομένει είναι να έχουμε διάρκεια».

Ο Άρης ξεκίνησε με το δεξί τη φετινή χρονιά, ωστόσο μέχρι τη νίκη της πρόσφατης αγωνιστικής μεσολάβησαν τρία αρνητικά αποτελέσματα, που κράτησαν την ομάδα χαμηλά στη βαθμολογία και τα οποία δεν άφησε ασχολίαστα ο τεχνικός της ομάδας: «Με εξαίρεση το ματς στην Καλλιθέα, στο οποίο ουσιαστικά δεν μπήκαμε ποτέ και αποτέλεσε μία κακή παρένθεση για εμάς, θεωρητικά είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια που καταβάλλαμε στις αναμετρήσεις κόντρα στην Καρδίτσα και τον ΠΑΟΚ. Ήταν δύο παιχνίδια που δείξαμε διάθεση, αλλά η προσπάθεια δε συνοδεύτηκε με θετικά αποτελέσματα».

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα για την ομάδα, καθώς η Αίγινα, με την οποία ο Άρης βάσει προγράμματος επρόκειτο να αγωνιστεί την Κυριακή, έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Επομένως, η προσοχή στρέφεται στις δύο αναμετρήσεις που ακολουθούν, κόντρα στη Γλυφάδα (18/12) και στην Καβάλα (08/01), οι οποίες είναι μία καλή ευκαιρία για βαθμολογική ανάσα και όχι μόνο, σύμφωνα με τον κ. Μακρίδη: «Θεωρώ ότι τα δύο επόμενα παιχνίδια θα μας δώσουν την ψυχολογία που χρειαζόμαστε, αλλά και την ευκαιρία στα κορίτσια να πιστέψουν στις δυνατότητές τους. Η απόδοσή μας απέναντι στο Βόλο πιστεύω ότι μας έδωσε το κίνητρο για τη συνέχεια και τώρα έχουμε την ευκαιρία να κλείσουμε τον πρώτο γύρο, βρισκόμενοι σε μία καλή θέση στη βαθμολογία».

To Top