Μακρίδης: «Κρατάμε τα λάθη μας, θα κάνουμε αυτοκριτική…»

Το άγχος των παικτριών του Άρη ήταν εκείνο που προκάλεσε καταδικαστικά λάθη στο α’ ημίχρονο της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ (1-4), όπως υπογράμμισε μετά τη λήξη ο προπονητής των «κίτρινων», Ηρακλής Μακρίδης.

«Ξέραμε τις δυσκολίες του ντέρμπι. Δύο – τρία λάθη της ομάδας στο α’ ημίχρονο επέτρεψαν στον αντίπαλο να φτάσει σε ένα προβάδισμα ασφαλείας. Γεμίσαμε με άγχος μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και το σκορ πήρε διαστάσεις. Στην ανάπαυλα συζητήσαμε και στο β’ ημίχρονο μπήκαμε πιο δυνατά. Πιέσαμε, διεκδικήσαμε κάτι καλύτερο, πετύχαμε ένα γκολ και δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για κάτι παραπάνω. Η προσπάθεια των κοριτσιών ήταν αξιόλογη», είπε ο κ. Μακρίδης και συνέχισε:

«Από αυτό το παιχνίδι, κρατάμε τα λάθη μας και θα κάνουμε την αυτοκριτική μας, Υπήρχε πάθος από την πλευρά των κοριτσιών, αλλά όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ, η ψυχολογία δεν σε βοηθά».

Τέλος, ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε στο γεγονός της τέλεσης του αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: Υπάρχει άγχος, δέος και ευθύνη όταν παίζεις εδώ, αλλά όλα αυτά με την καλή έννοια. Είναι συναισθήματα που θέλουμε να τα βιώνουμε και γι’ αυτό επιθυμούμε να δίνουμε παιχνίδια εδώ. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, αλλά σήμερα δεν τον ευχαριστήσαμε…».

Από την πλευρά της, η Ευαγγελία Μαντατζή, σχολίασε: «Δεν ευθύνεται μόνο ένας για το σημερινό άσχημο αποτέλεσμα, όλη η ομάδα είναι μια αλυσίδα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο πολύ ‘δεμένο’, όπου υπάρχει ο ίδιος κορμός εδώ και έξι – επτά χρόνια».

To Top