Δεν μπόρεσαν τα κορίτσια (1-4)

Ευρεία ήττα γνώρισε η γυναικεία ομάδα του Άρη στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής, αφού έχασε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον ΠΑΟΚ με 1-4. Οι παίκτριες του Ηρακλή Μακρίδη δεν μπόρεσαν να παρουσιάσουν από την αρχή το καλύτερο πρόσωπό τους απέναντι σ’ έναν ισχυρό αντίπαλο και υπέστησαν τη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα.

Η αναμέτρηση, την οποία παρακολούθησαν περίπου 200 φίλαθλοι, δεν εξελίχθηκε καλά για τις «κίτρινες». Ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι με προβολή της Αδαμάκη στο 12′ και άνοιξε το σκορ με την Παντελειάδου στο 17′. Το 0-2 σημείωσε η Αδαμάκη με σουτ από πλάγια θέση στο 31′, ενώ στην συνέχεια ανέλαβε δράση η Ντιμιτρίεβιτς, που σκόραρε με πλασέ στο 33′ και με σέντρα – σουτ στο 39′, όταν η Καδιάνου μπήκε με την μπάλα μέσα στην εστία της. Οι φιλοξενούμενες κέρδισαν πέναλτι στο 43′, αλλά η τερματοφύλακας του Άρη απέκρουσε την εκτέλεση της Παντελειάδου και έτσι το ημίχρονο έληξε με σκορ 0-4.

Από την πλευρά του, ο Άρης είχε να επιδείξει στο α’ μέρος δύο σημαντικές ευκαιρίες, στο 2′ με τετ α τετ της Λαγουμτζή, το οποίο αν έμπαινε θα άλλαζε ασφαλώς ολόκληρη την εξέλιξη του αγώνα, αλλά και στο 35′, όταν η Καρκατζίνου έπιασε εναέριο βολέ αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά της Χαραλαμπίδου.

Στην επανάληψη, πάντως, η εικόνα άλλαξε προς το καλύτερο για τις γηπεδούχους, που δεν απειλήθηκαν και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Μάλιστα, στο 69′ σημείωσαν το γκολ της τιμής, με συρτό σουτ της Λαγουμτζή. Το 1-4 δεν άλλαξε μέχρι τέλους, αφού δεν υπήρξαν άλλες αξιόλογες φάσεις μπροστά στις δύο περιοχές, παρά μόνο στο 92′, όταν η Καρκατζίνου βρέθηκε σε επικίνδυνο σημείο για την εστία του ΠΑΟΚ αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Ο διαιτητής Δημήτρης Δραγάτης (Χαλκιδικής) έδειξε κίτρινη κάρτα στην Κηπουρού (43′), στη φάση του πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων.

Οι συνθέσεις:
ΑΡΗΣ: Καδιάνου, Λαγουμτζή, Κωνσταντίνου, Γρηγοριάδου, Χουτουριάδου (69′ Τσαγκαλίδου), Τερζοπούλου (77′ Γκόγκα), Μαντατζή, Μήτκου, Καρκατζίνου, Παπαδοπούλου (62′ Τσιλιφίκα), Κηπουρού.
ΠΑΟΚ: Χαραλαμπίδου, Αδαμάκη, Παντελειάδου, Σπύρου, Δημητρίου, Ντιμιτρίεβιτς, Χατζηγιαννίδου (49′ Φιλιππίδου), Μουρατίδου Μ., Μουρατίδου Ελ., Γκατζογιάννη, Βλασιάδου.

To Top