Ξεχωριστό θέαμα στον αγώνα μπέιζμπολ του Άρη! (videos + photostory)

Θέαμα βγαλμένο από… άλλη ήπειρο πρόσφερε η ομάδα μπέιζμπολ του Άρη, που θριάμβευσε με σκορ 15-9 κόντρα στο Μαρούσι 2004, στο γήπεδο των Ταγαράδων, υποχρεώνοντας τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος στην πρώτη τους ήττα! Το PRESSARIS βρέθηκε εκεί και κατέγραψε τα στιγμιότυπα αυτού του ξεχωριστού παιχνιδιού…

Οι λιγοστοί θεατές που αψήφησαν το τσουχτερό κρύο και βρέθηκαν σήμερα το πρωί στους Ταγαράδες, στον πρώτο εντός έδρας αγώνα των «κίτρινων» για το φετινό πρωτάθλημα, δικαιώθηκαν πλήρως για την επιλογή τους. Όχι μόνο επειδή η αναμέτρηση επιφύλασσε πολλές συγκινήσεις, αλλά και επειδή ο Άρης πανηγύρισε μια καθοριστική νίκη, στην προσπάθειά του να μπει στα πλέι οφ.

Παρότι παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες, λόγω τραυματισμών αλλά και στρατιωτικών υποχρεώσεων, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σπάσουν το αήττητο της αντίπαλης ομάδας, που επίσης είχε κάποιες σημαντικές ελλείψεις.

Το Μαρούσι 2004 προηγήθηκε με 0-3 στην πρώτη περίοδο (inning), αλλά η συνέχεια ανήκε στον Άρη, που βρέθηκε μπροστά με 9-3 στη δεύτερη περίοδο, για να φτάσει τελικά στην επικράτησε με 15-9.

Οι περίοδοι (με πρώτη τη φιλοξενούμενη ομάδα): 3-0, 0-9, 4-2, 0-0, 0-1, 0-0, 2-1, 0-2, 0- -.

Πλέον, οι «κίτρινοι» αναμένεται να εξασφαλίσουν μία θέση στο «τοπ 4» της κανονικής περιόδου και να προκριθούν στα πλέι οφ, εφόσον κερδίσουν σε δύο από τους τρεις εναπομείναντες εκτός έδρας αγώνες τους, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο: Το Σάββατο (19/11) θα δώσουν δύο διαδοχικά παιχνίδια στην Πάτρα, κόντρα στους Πάνθηρες Πατρών και τον Δία Πατρών, ενώ την Κυριακή (20/11) θα αναμετρηθούν στην Αθήνα με την σημερινή τους αντίπαλο, Μαρούσι 2004.

«Πραγματοποιήσαμε εξαιρετική εμφάνιση και κάναμε ένα σημαντικό βήμα για την είσοδο στα πλέι οφ. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και ειδικότερα στον πίτσερ της ομάδας, Έλις Γκάμπριελ, που ήταν καταπληκτικός. Οι παίκτες απέδωσαν τα αναμενόμενα και ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες. Μπορεί να αντιμετωπίζαμε μια ομάδα που ήταν αήττητη, αλλά κι εμείς εκπροσωπούμε τον Άρη και παλεύουμε πάντοτε για τη νίκη», δήλωσε στο PRESSARIS ο παίκτης αλλά και έφορος της ομάδας μπέιζμπολ του Άρη, Στράτος Καδόγλου.

Ο αγώνας του Άρη με το Μαρούσι 2004, μέσα από το φωτογραφικό φακό του PRESSARIS:
{gallery}karaoglanidis/baseball{/gallery}

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τον πρώτο εντός έδρας αγώνα των «κίτρινων»:
{youtube}YlvtLG2Bsq8|640|360|1{/youtube}
{youtube}D8nY3N67i0U|640|360|1{/youtube}
{youtube}fTrQUTHsvWg|640|360|1{/youtube}

To Top