Μακρίδης στο PRESSARIS: «Με πάθος κόντρα στον ΠΑΟΚ, παρά τις απουσίες!»

Την Κυριακή δεν έχουν ντέρμπι μόνο οι άνδρες, αλλά και οι γυναίκες, που επίσης θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ, για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο προπονητής της ομάδας, Ηρακλής Μακρίδης, έδωσε το σύνθημα στο PRESSARIS ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης και υποσχέθηκε ότι ο Άρης θα αγωνιστεί με πάθος και πείσμα για τη νίκη!

Το ντέρμπι κόντρα στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ θα είναι δύσκολο, αλλά υπάρχει σημαντικό κίνητρο για ένα θετικό αποτέλεσμα, όπως ανέφερε αρχικά ο κ. Μακρίδης: «Υπάρχει αισιοδοξία και πάθος στις τάξεις της ομάδας για το αποτέλεσμα. Βέβαια, πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, στο οποίο πρέπει να παρουσιαστούμε όσο καλύτερα γίνεται. Υπάρχουν, δυστυχώς, κάποιες απουσίες στην ομάδα μας, αλλά πέρα από αυτό μιλάμε για ένα τοπικό ντέρμπι στο οποίο ζητούμενο είναι η νίκη και για αυτή θα παλέψουμε».

Αναφορικά με τα προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζει η ομάδα, δήλωσε: «Στις γνωστές απουσίες των Κολληγά και Μαντατζή, ήρθε να προστεθεί και αυτή της Χουτουριάδου, η οποία τραυματίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Πρόβλημα αντιμετωπίζει και η Τσιλιφίκα, της οποίας η κατάσταση θα εκτιμηθεί στη σημερινή προπόνηση και δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα μπορέσει να αγωνιστεί την Κυριακή».

Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου (1-4) δεν ήταν το επιθυμητό για τις «κίτρινες», ωστόσο αρκετά έχουν αλλάξει από τότε στο σύνολο του κ. Μακρίδη: «Από τον πρώτο αγώνα, αυτό που κρατήσαμε ήταν η διάθεση και η αγωνιστικότητα που δείξαμε. Η συνέχεια στο πρωτάθλημα ήταν αρκετά καλή και ελπιδοφόρα. Διανύσαμε ανοδική πορεία και ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας αυτή τη στιγμή είναι οι απουσίες. Αν ήμασταν πλήρεις, θα κάναμε λόγο για ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι όσον αφορά την αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας, αλλά και τις εναλλακτικές λύσεις. Με τις υπάρχουσες δυνάμεις, ωστόσο, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, αποβάλλοντας όσο είναι δυνατό τον προβληματισμό που υπάρχει ενδεχομένως σχετικά με τις απουσίες».

Όσο για το ποιο θα είναι το όπλο της ομάδας την Κυριακή; «Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αγωνιστούμε με πάθος και διάθεση. Είναι δεδομένο ότι η ομάδα θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Εξάλλου, το δυνατό μας σημείο καθʼ όλη τη διάρκεια της χρονιάς ήταν η συνεχής προσπάθεια. Ό,τι καταφέραμε ήταν αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς, καθώς όπως έχω ξαναπεί δεν είμαστε ομάδα που στηρίζεται σε μία ή δύο παίκτριες, αλλά στο σύνολο».

To Top