ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μακ Νιλ: “Είμαστε όλοι πολύ πεινασμένοι!”

Ο Άρης απολαμβάνει την πρόκρισή του στους “32” του Γιούροκαπ και από σήμερα ετοιμάζεται να διεκδικήσει, την προσεχή Τρίτη, την πρώτη θέση στον Δ’ όμιλο, έχοντας το μικρότερο μπάτζετ από όλες τις ομάδες του ομίλου του, ακόμα κι από την Στεάουα Βουκουρεστίου!

Με 13,4 πόντους μέσο όρο στη διοργάνωση και 21 προχθές, ο Τζερέλ Μακ Νιλ οδηγεί εκ του ασφαλούς τους κίτρινους… “Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα για την ομάδα μας. Ξεκίνησε η χρονιά χωρίς να γνωρίζουμε πολύ καλά τι να περιμένουμε ακριβώς, αλλά πιστεύω ότι κάναμε πολύ καλή δουλειά, γιατί προστατεύσαμε την έδρα μας και πήραμε δύο νίκες εκτός έδρας. Φέραμε την ομάδα σε τέτοια θέση, ούτως ώστε όχι μόνο προχωράμε στην επόμενη φάση αλλά έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε και την πρώτη θέση στον τελευταίο αγώνα. Έχουμε λίγο πιο χαλαρό πρόγραμμα αυτές τις ημέρες και θα προετοιμαστούμε καλύτερα για την Μπάνβιτ. Είχαμε συνηθίσει να παίζουμε δύο φορές την βδομάδα, τώρα δεν έχουμε αγώνα στο πρωτάθλημα, θα προετοιμαστούμε πολύ πιο σωστά… Δεν θα είμαστε ικανοποιημένοι μένοντας εδώ… Θέλουμε να προχωρήσουμε ακόμα περισσότερο”.

Οι κίτρινοι επέστρεψαν στην Θεσσαλονίκη και από σήμερα ξεκινούν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τρίτης με την Μπάνβιτ, τον οποίο αν κερδίσουν, θα πάρουν την πρώτη θέση.

Ο Μακ Νιλ ρωτήθηκε για το στοιχείο που έκανε τον Άρη να διαφέρει από τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου παρότι έχει το μικρότερο μπάτζετ και απάντησε πως “υπάρχει όντως ένα στοιχείο που μπορώ να σκεφτώ τώρα και να το πω. Είμαστε πολύ πεινασμένοι όλοι, είμαστε πεινασμένη ομάδα, θέλουμε όλοι να διακριθούμε και πιστεύω ότι αυτό ίσως καλύπτει και το ότι είμαστε ομάδα με το πιο μικρό μπάτζετ σε σχέση με τις άλλες ομάδες”.

Σε ερώτηση για την παρουσία του κόσμου και στο Βουκουρέστι απάντησε πως “είναι πραγματικά εκπληκτικό αυτό που συμβαίνει. Είναι οι καλύτεροι φίλαθλοι που έχω δει και έχω παίξει στην Ευρώπη. Ήταν παντού, μας στήριξαν σε κάθε γήπεδο που πήγαμε και αυτό είναι πολύ σημαντικό για όλους μας μέσα στην ομάδα”.

To Top